­ IK 2019: Tussenstand selectie KNHS Indoorkampioenschappen Subtop - KNHS

IK 2019: Tussenstand selectie KNHS Indoorkampioenschappen Subtop

Geplaatst op 20 december 2018 in Dressuur & Para

Na twee weekenden selecties voor de KNHS Indoorkampioenschappen Subtop in de rubrieken ZZ-Zwaar en Lichte Tour is de tussenstand opgemaakt voor dit dressuurkampioenschap. Het derde en laatste selectieweekend is 19 en 20 januari in Nieuw en St. Joosland, Raalte en Rijen. Op 2 maart wordt in Ermelo gestreden om de titels.

Nieuw dit jaar is dat er ook een kampioenschap voor Children op het programma staat in Ermelo. Dit is naast de gebruikelijke kampioenschappen in de klassen ZZ-Zwaar, Lichte Tour, Junioren, Young riders, U25 en Grand Prix.

Koplopers
Voor de komende KNHS Indoorkampioenschappen Subtop is er alleen voor het ZZ-Zwaar en de Lichte Tour een selectieprocedure. Voor alle andere kampioenschappen moet wel aan minimale eisen zijn voldaan, maar geldt een vrije inschrijving.
Van de drie wedstrijden die combinaties mogen rijden op weg naar het kampioenschap, gelden de resultaten van de beste twee. Er kan daardoor nog veel gebeuren, maar de kopgroep tekent zich duidelijk af.
In de Lichte Tour staan Joyce Heuitink met haar Gaudi Vita en Adelinde Cornelissen met Governor STR na ieder twee overwinningen met de maximale score van 40 punten overtuigend bovenaan. In het ZZ-Zwaar delen Olga Boucher, Kenna Bakker en Dinja van Liere de koppositie.

KNHS Indoorkampioenschappen Dressuur Subtop 2 maart 2019

Bekijk het programma

Lees hier meer over alle voorwaarden en de tussenstand

Foto Joyce Heuitink door DigiShots

Categorie: indoorkampioenschap, selectie

Ander Nieuws

  • Robin Heiden en Evi van Rooij aan kop in derde KNHS-Anemone Horse Trucks Greenpoint Cup-wedstrijd
    Robin Heiden en Evi van Rooij aan kop in derde KNHS-Anemone Horse Trucks Greenpoint Cup-wedstrijd
  • Verslag dressuurforum 14 september 2021
    Verslag dressuurforum 14 september 2021
  • Wereldbekerseizoen 2021/2022 bijna van start
    Wereldbekerseizoen 2021/2022 bijna van start