­ In Memoriam: Gerda Verhaar Eeuwijk (68) - KNHS

In Memoriam: Gerda Verhaar Eeuwijk (68)

Geplaatst op 09 januari 2018

Ons bereikte het trieste nieuws dat Gerda Verhaar Eeuwijk zondagnacht 8 januari 2018 plotseling is overleden. Gerda werd 68 jaar.

Gerda vervulde ontelbaar veel functies binnen de paardenwereld en was nog actief als regioconsulent, jurylid dressuur en mennen,  I&R controleur, federatievertegenwoordiger en voorzitter van rijvereniging en ponyclub Rodichem. Van 2002 tot 2011 was ze bestuurslid van KNHS Regio Gelderland en kring Rivierengebied.  In 2014 ontving ze de zilveren KNHS-speld.

Maar Gerda deed nog veel meer. In Rotterdam was ze sinds 2014 raadslid van D66. In 2011 werd ze benoemd tot Ridder in de orde van Oranje Nassau vanwege haar tomeloze inzet als onder andere algemeen bestuurslid van VNO-NCW, voorzitter van de Coöperatie Van Vrouwelijke Ondernemers en voorzitter van het Landelijke Netwerk Vrouwen in de Sport.

Op vrijdag 12 januari is er om 14.00 uur een afscheidsdienst voor Gerda in het Oude Luxor Theater, Kruiskade 10 in Rotterdam. De begrafenis zelf vindt in besloten kring plaats.

We wensen alle nabestaanden heel veel sterkte toe met dit grote verlies. Gerda zal ontzettend gemist worden. 

Foto Karin Kramer

Categorie: in memoriam

Ander Nieuws

  • Column Theo Fledderus: ‘Denken vanuit de ruiter'
    Column Theo Fledderus: ‘Denken vanuit de ruiter'
  • Herdenkingsbijeenkomst Jan van Beek op 22 oktober
    Herdenkingsbijeenkomst Jan van Beek op 22 oktober
  • In Memoriam: Jan van Beek (42)
    In Memoriam: Jan van Beek (42)