Indoor eventingwedstrijd op 27 januari in Ermelo

Geplaatst op 09 januari 2018 in Eventing

Op zaterdag 27 januari 2018 wordt in de Amaliahal op het KNHS-centrum in Ermelo voor de vierde maal een heuse Indoor Eventingwedstrijd georganiseerd en de dag erna een eventingtraining.

Op zaterdagmorgen begint het programma me de groep B-paarden. Na de B-paarden is het de beurt aan de klasse L- en M-pony's (categorie D/E) en de wedstrijd wordt in de middag afgesloten door klasse L-paarden. De zaterdagavond is dit jaar toegevoegd aan het programma en dan staat er een serieus parcours opgesteld voor de klasse M-paarden.

Inschrijven
Met de samenstelling van het programma, de nieuwe hindernissen en de aankleding van de hal belooft het een wedstrijd te worden die je zeker niet wilt missen. Er zijn in alle rubrieken nog startplaatsen vrij. Inschrijven kan via MijnKNHS > wedstrijden. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen via eventmanagement@knhs.nl.

Eventingles op 28 januari 2018
De dag na de Indoor Eventingwedstrijd, op zondag 28 januari 2018, is er ook nog een oefencross / crossles. Je krijgt een uur les. De training is geschikt voor zowel paarden als pony’s maar omdat de hindernissen minimaal 80cm zijn is de training niet geschikt voor kleine pony’s. Ook is het de bedoeling dat je al wat springervaring hebt. Tijdens deze training is een bodyprotector verplicht. Meedoen aan deze indoor eventingles kost €25 per combinatie. Inschrijven kan via MijnKNHS.nl, betalen gaat achteraf via een factuur. Een week van te voren krijgen alle deelnemers per e-mail een startlijst toegestuurd. 

Ander nieuws

  • Eventingteam WEG Tryon bekend
    Eventingteam WEG Tryon bekend
  • Sterk Nederlands Eventingteam tweede in Nations Cup Le Pin au Haras
    Sterk Nederlands Eventingteam tweede in Nations Cup Le Pin au Haras
  • Nederlands Eventing team zevende op EK pony’s *Update
    Nederlands Eventing team zevende op EK pony’s *Update
Wij maken gebruik van cookies Ok