­ Inschrijving Bixiedag opent op 22 februari - KNHS

Inschrijving Bixiedag opent op 22 februari

Geplaatst op 16 februari 2018

Op 2 mei is het weer zo ver, dan is de jaarlijkse Bixiedag op het KNHS-centrum in Ermelo. Deze dag staat helemaal in het teken van plezier met je pony. Heb je geen eigen pony? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. De inschrijving gaat op donderdag 22 februari om 8.00 uur open. Wil je meedoen? Wees er dan snel bij!

De Bixiedag is voor iedereen van 6 tot en met 13 jaar (menners vanaf 7 jaar) die lid is van de KNHS en niet hoger dan L-niveau rijdt. Als je mee wilt doen aan de Bixie Rubrieken heb je een Bixie startkaart nodig, deze startkaart is gratis. Ook kinderen zonder eigen pony zijn van harte welkom. Ieder jaar zijn er namelijk leuke activiteiten zoals de voltigeles en paardentaarten maken.

PROGRAMMA

Je kunt tijdens de Bixiedag meedoen aan vier verschillende rubrieken. Er zijn dressuur-, spring-, cross-, voltige-, of menlessen. Nieuw dit jaar is de westernles en Working Equitaton. Ook nieuw dit jaar is het Rosline Bixie spel waar je met je pony aan mee kunt doen. Verder zijn er zoals vanouds wedstrijden springen en dressuur waar je aan mee kunt doen. Ook is er weer obstakeltraining en kun je de conditie van je pony testen tijdens de Endurance conditietraining. De stokpaardjes en de ponyversierwedstrijd zijn dit jaar natuurlijk ook weer onderdeel van het programma. 

INSCHRIJVEN

Je kunt je vanaf donderdag 22 februari vanaf 8.00 uur inschrijven voor de Bixiedag op 2 mei via www.inschrijfsysteem.nl. Per rubriek mag er door een deelnemer maximaal één maal ingeschreven worden. Een pony mag aan maximaal vier rubrieken deelnemen, de ponyversierwedstrijd en de voltige (= op een ervaren voltigepaard) worden hier niet meegerekend.

Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen inschrijving. Let er bij het inschrijven voor verschillende rubrieken op dat er voldoende tijdsbestek tussen de verschillende starttijden is. Inschrijven is alleen mogelijk met je KNHS-persoonsnummer, houd deze dus bij de hand.

Kijk op www.knhs.nl/bixiedag voor meer informatie en het programma. Wil je niets missen en op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes over de Bixiedag? Houd het Facebook-event in de gaten

Categorie: Bixie, Bixiedag 2018

Ander Nieuws

  • HORKA hoofdsponsor van Bixiedag 2022
    HORKA hoofdsponsor van Bixiedag 2022
  • Bixiedag 2022 een ponyfeest dat je niet mag missen!
    Bixiedag 2022 een ponyfeest dat je niet mag missen!
  • Save the date! Bixiedag 9 augustus 2022
    Save the date! Bixiedag 9 augustus 2022