­ Inschrijving open voor diverse KNHS HORKA Trainingsdagen eventing en dressuur - KNHS

Inschrijving open voor diverse KNHS HORKA Trainingsdagen eventing en dressuur

Geplaatst op 14 maart 2018

Speciaal voor volwassen ruiters worden komend seizoen diverse KNHS HORKA Trainingsdagen georganiseerd op het KNHS-centrum in Ermelo.

Deelnemers krijgen verspreid over twee dagen drie lessen en in de avonduren wordt een leerzame clinic of workshop georganiseerd. Ruiters en hun paarden kunnen tijdens deze trainingsdagen op het KNHS-centrum overnachten. Het is nu mogelijk om je op te geven voor de dressuur-tweedaagse op 21/ 22 mei en 23/24 mei  en de eventing-tweedaagse op 29/30 mei en 31 mei en 1 juni 2018. Er wordt deze dagen instructie gegeven door Jules Jansen, Gerald Drent, Skylar Bos, Paulien Alberts, Milou Aten, Florinoor Hoogland en Chantal Megchelenbrink.

Op maandag 2 april (Tweede Paasdag) staat de allereerste KNHS HORKA Trainingsdag Eventing op het programma. Deze dag krijgen deelnemers een les van internationaal eventingamazone Licha Bax. Het eventingparcours is ontworpen door bondscoach Bettina Hoy. In tegenstelling tot eerdere berichten is deze training opengesteld voor eventingruiters van alle leeftijden.  

Kijk voor uitgebreide informatie en de kalender op www.knhs.nl/trainingsdagen.

Ander Nieuws

  • WK ponymennen: Oranje na dressuur op zilver
    WK ponymennen: Oranje na dressuur op zilver
  • Dinja van Liere wint Grand Prix in Aken met recordscore
    Dinja van Liere wint Grand Prix in Aken met recordscore
  • Sterke start van Rodinde Rutjens op WK ponymennen
    Sterke start van Rodinde Rutjens op WK ponymennen