­ Inschrijving open voor diverse KNHS HORKA Trainingsdagen springen en dressuur - KNHS

Inschrijving open voor diverse KNHS HORKA Trainingsdagen springen en dressuur

Geplaatst op 21 maart 2018

Speciaal voor volwassen ruiters worden komend seizoen diverse KNHS HORKA Trainingsdagen georganiseerd op het KNHS-centrum in Ermelo. Deelnemers krijgen verspreid over twee dagen drie lessen en in de avonduren wordt een leerzame clinic of workshop georganiseerd. Ruiters en hun paarden kunnen tijdens deze trainingsdagen op het KNHS-centrum overnachten.

Het is nu mogelijk om je op te geven voor de spring-tweedaagse op 4 en 5 juni, de combi tweedaagse op 11 t/m 14 juni en de dressuur-tweedaagse op 9 en 10 juli 2018. Er wordt deze dagen les gegeven door onder andere Josta van Straaten, Faan Pompen, Fred van Straaten, Kristel van Duren, Patricia Wolters, Jules Jansen, Skylar Bos en Wilma Wernsen. Tijdens de combi tweedaagse worden zowel dressuurlessen als springlessen gegeven.

Eventing trainen
Op maandag 2 april (Tweede Paasdag) staat de allereerste KNHS HORKA Trainingsdag Eventing op het programma. Deze dag krijgen deelnemers een les van internationaal eventingamazone Licha Bax. Het eventingparcours is ontworpen door bondscoach Bettina Hoy. In tegenstelling tot eerdere berichten is deze training opengesteld voor eventingruiters van alle leeftijden. Er zijn nog een paar plekken vrij!

Kijk voor uitgebreide informatie en de kalender op www.knhs.nl/trainingsdagen.

Ander Nieuws

  • Dressuurfanaten gezocht voor de rol als toezichthouder
    Dressuurfanaten gezocht voor de rol als toezichthouder
  • KNHS bij commissiedebat Den Haag over transport van paarden tijdens warme dagen
    KNHS bij commissiedebat Den Haag over transport van paarden tijdens warme dagen
  • Nederlandse afvaardiging voor WK Voltige jeugd bekend
    Nederlandse afvaardiging voor WK Voltige jeugd bekend