­ Interesse in één van de Instructeursopleidingen, meld je aan! - KNHS

Interesse in één van de Instructeursopleidingen, meld je aan!

Geplaatst op 28 juli 2018

Voor een manege is het vinden van goed opgeleide en gemotiveerde instructeurs niet altijd even gemakkelijk. Het alternatief is om mensen zelf op te leiden. De KNHS biedt in samenwerking met de FNRS specifieke manege instructeurs-opleidingen aan waarbij ervaren ondernemers betrokken worden bij het samenstellen van de inhoud. Deze opleidingen zijn: Aspirant Manege instructeur (ORUN 2) en Manege instructeur basissport (ORUN 3). Tevens bieden we Instructeursopleidingen aan voor de sportruiter.

Wij vertellen je hier graag meer over tijdens onze informatieavond 16 augustus bij Manege Chardon in Schipluiden van 19.30 tot 22.00 uur. Namens de KNHS vertelt Marion Schreuder je alles over bovengenoemde opleidingen. Je kunt je voor deze bijeenkomst aanmelden via Mijn KNHS.

Ben je niet in de gelegenheid om naar Schipluiden te komen? Maar wil je graag naar een bijeenkomst bij jou in de buurt? Dat Kan! Verzamel minimaal 10 belangstellenden, dan komen wij naar de gewenste locatie. Stuur een e-mail naar opleidingen@knhs.nl voor verdere afstemming hierover.

Meer informatie over de opleidingen Aspirant Manege instructeur en Manege instructeur basissport vind je in de brochure Manege Instructeurs Opleidingen 2018-2019. Informatie over de overige opleidingen vind je in de brochure Instructeurs Opleidingen 2018-2019.

Foto: www.arnd.nl

Ander Nieuws

  • Advies voor paarden vanuit Valencia, de Sunshine Tour of elders op weg naar Nederland
    Advies voor paarden vanuit Valencia, de Sunshine Tour of elders op weg naar Nederland
  • CAI3* Kronenberg verplaatst naar mei en voegt 2* toe
    CAI3* Kronenberg verplaatst naar mei en voegt 2* toe
  • KNHS en FNRS volgen advies Sectorraad Paarden naar aanleiding van uitbraak Rhinopneumonie in Valencia
    KNHS en FNRS volgen advies Sectorraad Paarden naar aanleiding van uitbraak Rhinopneumonie in Valencia