­ Intermediairs KNHS zijn hun werkzaamheden begonnen - KNHS

Intermediairs KNHS zijn hun werkzaamheden begonnen

Geplaatst op 23 januari 2018

ERMELO – Recent hebben de door het Bestuur en de Ledenraad van de KNHS aangezochte intermediairs een eerste overleg gehad met de Ledenraad van deze sportbond. Aan het einde ervan werd geconstateerd dat alle aanwezigen een gemeenschappelijk beeld hebben van de toekomst van de KNHS.

De inzet van de beide intermediairs, Ieko Sevinga en Jaap Werners, was na overleg van afvaardigingen van het KNHS-bestuur en de Ledenraad naar samen werd geoordeeld nodig. Aan de intermediairs is gevraagd te adviseren over optimalisering van de samenwerking en over de invulling van de vacatures van voorzitter, vice-voorzitter en bestuurslid met de portefeuille recreatiesport. Voorzitter Theo Ploegmakers en vice-voorzitter Max Bentum zijn aftredend en statutair niet herkiesbaar. De portefeuillehouder recreatiesport Paulien Chardon heeft haar bestuursfunctie neergelegd.

Tijdens deze bespreking kreeg de Ledenraad ruime gelegenheid zijn visie op de ontstane situatie te geven. Daarvan is op constructieve wijze gebruik gemaakt. De intermediairs hebben geluisterd en geïnventariseerd. Aan het einde van de bijeenkomst is gezamenlijk naar de toekomst gekeken. De Ledenraad heeft aangegeven eensgezind met de intermediairs te willen samenwerken aan herstel van verhoudingen en vertrouwen in de toekomst van de KNHS uitgesproken.

De intermediairs zijn van plan op korte termijn vervolgstappen in het proces te zetten.

Categorie: bestuur, organisatie

Ander Nieuws

  • Geslaagd Wedstrijd Organisatie Café in Limburg
    Geslaagd Wedstrijd Organisatie Café in Limburg
  • Bondsatleten­­­commissie: Voor en door topsporters
    Bondsatleten­­­commissie: Voor en door topsporters
  • Paard&Organisatie: 5 vragen aan Merel Sweep
    Paard&Organisatie: 5 vragen aan Merel Sweep