­ Jong KNHS: Nieuwe dressuurcompetitie voor jonge dressuurruiters - KNHS

Jong KNHS: Nieuwe dressuurcompetitie voor jonge dressuurruiters

Geplaatst op 04 december 2018 in Dressuur & Para

Jong KNHS Zuid-Holland start in het voorjaar van 2019 met een geheel nieuwe competitie, de 'Jong KNHS Zuid-Holland Competitie'. De competitie bestaat uit vier outdoor selectiewedstrijden in de maanden april en mei en een finale tijdens de Jong KNHS Zuid-Holland Horse Experience op 7 juli in Heerjansdam.

"Wij willen de jeugd in de klassen B t/m ZZ-licht dressuur, paarden en pony's, meer uitdaging geven in het rijden van de wedstrijden," zegt Anton Reedt-Dortland, voorzitter van Jong KNHS Zuid-Holland. Combinaties, die 25 jaar of jonger zijn en in de bovengenoemde klassen actief zijn in de wedstrijdsport kunnen zich via Jong KNHS aanmelden voor deelname aan de competitie. De combinaties moeten wel lid zijn van een vereniging in Zuid-Holland. De exacte wedstrijddata (voorjaar van 2019) en de startdatum van de inschrijving worden bekend gemaakt via de facebookpagina van het Jong KNHS Zuid-Holland

Over Jong KNHS Zuid-Holland
Het Jong KNHS Zuid-Holland is een actief jeugd bestuur, dat opkomt voor de belangen van de jeugd binnen de paardensport in Zuid-Holland. Het bestuur wil samen beleid te formuleren, activiteiten organiseren, maar vooral ook door kennis op bepaalde gebieden bundelen en delen en zo de jonge leden met elkaar verbinden. Jong KNHS moet een voedingsbodem zijn voor alles wat er bij jonge ruiters in de regio Zuid-Holland leeft.

Bron: regio Zuid-Holland

Categorie: Regio Zuid-Holland, Jong KNHS, competitie

Ander Nieuws

  • ‘Super begin’ voor NLO-WVM-TeamNL Para Dressuur in landenstrijd *UPDATE*
    ‘Super begin’ voor NLO-WVM-TeamNL Para Dressuur in landenstrijd *UPDATE*
  • Brons met gouden randje voor Frank Hosmar en Alphaville N.O.P.
    Brons met gouden randje voor Frank Hosmar en Alphaville N.O.P.
  • Lotte Krijnsen debuteert in Herning op WK: ‘Een hele eer!’
    Lotte Krijnsen debuteert in Herning op WK: ‘Een hele eer!’