­ Jumping de Achterhoek van start met jeugd - KNHS

Jumping de Achterhoek van start met jeugd

Geplaatst op 19 november 2018 in Springen

Van donderdag 22 tot en met zondag 25 november zijn de toppers van de toekomst aan het werk te zien op PSC Lichtenvoorde in Vragender. In het eerste weekend van Jumping de Achterhoek komen jeugdruiters aan de start van 14 tot 25 jaar. Een week later staat er een reguliere internationale wedstrijd op het programma.

“Jumping de Achterhoek is een visvijver voor de toekomst”, omschreef de succesvolle bondscoach Rob Ehrens het internationale concours in Vragender al eens. Aan de start komen ponyruiters, Children (tot 14 jaar op paarden), junioren en U25 (onder 25 jaar) vanuit alle windstreken. Uit omringende landen, maar ook Finland, Turkije, Estland en Amerika.

De indoorhal van Jumping de Achterhoek heeft weer een enorme metamorfose ondergaan en deze dagen wordt de laatste hand gelegd aan de inrichting. Donderdagochtend klinkt de eerste bel van de jury en gaat het tweeweekse evenement officieel van start. De Grote Prijzen, de finales, worden op zaterdagavond en zondag verreden.

Op donderdag is er een netwerkbijeenkomst, gevolgd door een showblokje in de hoofdring rond 18.00 uur door het ‘Go Social Showteam’ op. Ze geven een demonstratie vrijheidsdressuur en obstakeltraining. Een mooie show over interactie met het paard, een spiegel voor jezelf, met daarna een Meet & Greet. ’s Avonds zijn er feestavonden.

Jumping de Achterhoek is er voor iedereen. De toegang is gratis. Alleen in het tweede weekend, op zaterdagavond 1 december en zondag 2 december, wordt er kleine bijdrage gevraagd (Kinderen t/m 12 jaar
 €2,50 incl. 1 consumptiebon, 12 jaar en ouder 
€5,- incl. 1 consumptiebon).

Meer informatie: www.jumpingdeachterhoek.nl

Foto DigiShots 

Ander Nieuws

  • Rowen van de Mheen doet goede zaken in Grote Prijs
    Rowen van de Mheen doet goede zaken in Grote Prijs
  • Deelnemers internationale wedstrijden 14 t/m 20 september 2020
    Deelnemers internationale wedstrijden 14 t/m 20 september 2020
  • Leren paardrijden: Vaktermen springen
    Leren paardrijden: Vaktermen springen