Jurybijscholingen voorjaar en zomer 2018

Geplaatst op 11 mei 2018

In mei, juni en begin juli vinden op verschillende locaties in Nederland diverse jurybijscholingen plaats. In het najaar volgen er meer bijscholingen. Deze data worden op een later tijdstip bekend gemaakt.

Jurykwalificatie Zilver
Door het volgen van de bijscholing ‘Nieuwe F proeven F13-15’ kunnen juryleden met een L-kwalificatie of hoger de jurykwalificatie Zilver behalen. Met deze kwalificatie ben je bevoegd de proeven F13, F14 en F15 te beoordelen. Tijdens deze avonden komt zowel de theorie als de praktijk aan bod. De bijscholing is ook opengesteld voor juryleden met de bevoegdheid Zilver of F13 /m F20. Wanneer je deze bijscholing volgt voor het verkrijgen van de kwalificatie Zilver, worden er geen theoriepunten toegekend.  

Bijscholingen dressuur
Tijdens de bijscholingen L tot en met ZZ licht worden er videobeelden getoond van diverse dressuurproeven waarbij het jurylid actief mee jureert. De proeven worden vervolgens nabesproken.

Inschrijven
Voor het complete overzicht en om je in te schrijven ga je naar Mijn KNHS. Ga in Mijn KNHS bovenin de navigatie naar ‘Opleidingen en Evenementen’ en typ ‘bijscholing’ in de zoekbalk. Je krijgt nu een compleet overzicht van de bijscholingen.

Ander Nieuws

  • Madeleine Broek wint Cavalor FEI Best Groom Award
    Madeleine Broek wint Cavalor FEI Best Groom Award
  • Goed verlopen General Assembly FEI
    Goed verlopen General Assembly FEI
  • Deelnemers internationale wedstrijden 18 t/m 24 november 2019
    Deelnemers internationale wedstrijden 18 t/m 24 november 2019