­ Kadervormingswedstrijd voor jeugd tijdens WK Jonge Dressuurpaarden - KNHS

Kadervormingswedstrijd voor jeugd tijdens WK Jonge Dressuurpaarden

Geplaatst op 05 juli 2018 in Dressuur & Para

Van 2 tot en met 5 augustus vindt het WK Jonge Dressuurpaarden plaats in Ermelo. ‘s Werelds beste dressuurbeloften reizen af naar het Nationaal Hippisch Centrum om te strijden om de titels bij de vijf-, zes- en zevenjarigen.

Nieuw in het programma van het WK dit jaar is een nationale kadervormingswedstrijd voor Children, Junioren, Young Riders en U25 op zondag 5 augustus. De organisatie maakt graag ruimte voor talent en in samenwerking met fashionpartner Onori is de ‘Onori Young Talents – National Dressage’ rubriek opgezet. Op het wereldtoneel voor jong talent is er dit jaar dus ook plaats voor de jeugd om een wedstrijd te rijden. 

De data van alle kadervormende wedstrijden staan ook in de wedstrijdkalender op Mijn KNHS. Selecteer de discipline dressuur en vul als zoekterm 'kadervorming' in.

KNHS-ledenactie
Het volledige programma van de Longines FEI/WBFSH World Breeding Dressage Championships for Young Horses is hier te bekijken. KNHS-leden krijgen €5,- korting op tickets in de voorverkoop, kijk hier voor meer informatie over de actie.

Bron: WK Jonge Dressuurpaarden

Ander Nieuws

  • WK Herning: Zilver voor Frank Hosmar in kür op muziek
    WK Herning: Zilver voor Frank Hosmar in kür op muziek
  • WK Herning: Zilver in Kür geeft Lotte Krijnsen fenomenale afsluiting WK-debuut
    WK Herning: Zilver in Kür geeft Lotte Krijnsen fenomenale afsluiting WK-debuut
  • WK Herning: Sanne Voets soeverein naar goud in kür op muziek
    WK Herning: Sanne Voets soeverein naar goud in kür op muziek