­ KNHS en Felix Hippisch verlengen contract - KNHS

KNHS en Felix Hippisch verlengen contract

Geplaatst op 06 juli 2018

Goed nieuws! Tijdens het CHIO Rotterdam verlengden Jos Felix, Directeur van Felix Hippisch, en KNHS Hoofd Marketing & Sponsoring, Esther Hendriksen het contract dat Felix Hippisch de komende 3 jaar wederom aan KNHS Felix Hippische Juristen cup verbindt. Felix Hippisch Juristen is al sinds 2011 gekoppeld aan de KNHS Felix Hippische Juristen Cup en zal komend jaar vanwege een bedrijfstransformatie doorgaan als KNHS Felix Hippisch Cup.

De naamswijziging valt samen met een geheel vernieuwde uitstraling van Felix en heeft alles te maken met de transformatie van de juridische adviseur. “Om in hippische termen te spreken: we hebben de financiële, administratieve en fiscale expertise al een tijdje op stal staan”, vertelt Felix-eigenaar Jos Felix. “Het midden- en kleinbedrijf bieden we deze diensten al jaren aan. Nu halen we diezelfde dienstverlening ook van stal voor houders van hippische ondernemingen als hoefsmederijen, maneges, pensioenstallen en opfokbedrijven. Met onze juridische kennis en passie voor de paardensport ondersteunen we ze op dat vlak al jaren. Diezelfde combinatie bieden we nu ook met onze toegevoegde dienstverlening.”

De KNHS is erg blij met de continuering van de KNHS-Felix Hippisch Cup die als belangrijkste doel heeft om de  ontwikkeling van de Nederlandse ponycombinaties in de klasse Z2 dressuur te bevorderen. Daarnaast is de competitie ook een belangrijk selectiecriterium voor de kadevorming. Hierdoor waarborgt deze competitie een hoog niveau van wedstrijden die van groot belang zijn voor kadervorming en gezonde concurrentie. Het is dus fantastisch dat deze competitie gecontinueerd kan worden dankzij Felix Hippisch.

Over Felix:

Van hoefsmederij tot manege. En van pensionstal tot opfokbedrijf. Welke hippische onderneming je ook runt, als geen ander weet jij dat de paardensector specifieke kennis en kunde vraagt op financieel, administratief, fiscaal en juridisch gebied. Omdat we die expertise op stal hebben staan en de passie voor de paardensport delen, kunnen we je helpen succesvol te ondernemen in de hippische branche.

Meer info vind je op: https://felix.nl/hippisch

Categorie: Samenwerking

Ander Nieuws

  • KNHS en Hartog breiden partnership uit
    KNHS en Hartog breiden partnership uit
  • Open Manegedagen 'Welkom op de manege van 18 t/m 27 september 2020'
    Open Manegedagen 'Welkom op de manege van 18 t/m 27 september 2020'
  • Verlengde samenwerking FNRS en KNHS van start
    Verlengde samenwerking FNRS en KNHS van start