­ KNHS en Jansen-Noy verlengen samenwerking - KNHS

KNHS en Jansen-Noy verlengen samenwerking

Geplaatst op 22 maart 2018

Het is je vast al weleens opgevallen dat de kaderleden en bondscoaches van nationale paardensportteams tijdens officiële momenten, zoals openingsceremonies, huldigingen en VET-checks, “strak in het pak” verschijnen. Deze teamkostuums worden sinds 2014 aangeboden door de gerenommeerde modezaak Jansen-Noy uit Sevenum. Alle kostuums voor de ruiters en amazones worden op maat gemaakt door het team van Jansen-Noy. Een hele klus, maar met een prachtig eindresultaat! Met het oog op de aankomende Wereldkampioenschappen in Tryon is de KNHS dan ook verheugd dat Jansen-Noy ook de komende drie jaar official supplier van teamkostuums blijft.

Wil jij net als onze nationale teams strak in pak voor de dag komen of ga je toch voor de casual look volgens de laatste trends? Jansen-Noy heeft mode voor het hele gezin in elke stijl, met 300 topmerken, 4500 m2 kleding, schoenen, lingerie, accessoires én lekker eten en drinken. De prachtige winkel in Sevenum is zeker de moeite waard om eens te bezoeken.

Over Jansen-Noy
Jansen-Noy is een gerenommeerde modezaak in het Limburgse Sevenum. Ooit begonnen als kleine kruideniers- en textielwarenwinkel is het door de jaren heen door de familie Jansen ontwikkeld tot een fashion store met meer dan 4500m2 winkelplezier. 

Meer informatie: www.jansen-noy.nl

Foto: Arnd.nl

Categorie: Sponsors, sponsoring, Samenwerking

Ander Nieuws

  • HORKA verlengt sponsoring KNHS
    HORKA verlengt sponsoring KNHS
  • Pavo en KNHS verlengen partnership
    Pavo en KNHS verlengen partnership
  • KNHS en Hartog breiden partnership uit
    KNHS en Hartog breiden partnership uit