­ Kom vrijdag 20 april naar Gert van den Hof in Ermelo - KNHS

Kom vrijdag 20 april naar Gert van den Hof in Ermelo

Geplaatst op 03 april 2018

Tijdens het rondje instructie 'Zadelmak maken en corrigeren van probleempaarden' op vrijdag 20 april gaat Gert Van den Hof aan het werk met onbeleerde paarden en een paard met gedragsproblemen. Voor het zadelmak maken verschijnen jonge paarden in de baan.

Door de jaren heeft Van den Hof met deze methode honderden paarden zadelmak gemaakt. Door de ervaring en kennis die hij hierbij opdeed, is Gert inmiddels een expert in het heropvoeden van paarden met gedragsproblemen. Binnen zeer korte tijd onderscheidt hij karaktertypes bij verschillende paarden en zal uitgebreid vertellen hoe hier mee om te gaan.

Al op jonge leeftijd ontwikkelde Van den Hof zijn eigen methode om de paarden zadelmak te maken. Met deze methode is Van den Hof in staat om onervaren paarden binnen korte tijd te berijden.

Het Rondje Instructie wordt gehouden in de Amaliahal op het KNHS-centrum en begint om 19.30 uur. De avond duurt tot +/- 22.00 uur en de entree is € 15,- per persoon. Kaarten kunnen besteld worden via Mijn KNHS of op de avond zelf aan de kassa. Let op! VOL=VOL
Heb je nog vragen? Mail dan naar opleidingen@knhs.nl.

Op deze avond zijn er geen licentiepunten te verdienen.

Categorie: rondje instructie

Ander Nieuws

  • KNHS Instructie: Zijgangen verbeteren het gaan van je paard
    KNHS Instructie: Zijgangen verbeteren het gaan van je paard
  • TTC Zuid-Holland op zoek naar talententeams 2019
    TTC Zuid-Holland op zoek naar talententeams 2019
  • KNHS Rondje Instructie 'Door het oog van de jury' *VIDEO*
    KNHS Rondje Instructie 'Door het oog van de jury' *VIDEO*