­ Maak kennis met: John van der Starre - KNHS

Maak kennis met: John van der Starre

Geplaatst op 14 juni 2018

In de Ledenraadsvergadering op 14 juni 2018 is John van der Starre gekozen als KNHS-bestuurslid. Hij volgt Paulien Chardon op. Wie is John?

John van der Starre (61) komt uit Doorn en is registeraccountant en bestuurskundige. Na een carrière in de accountancy, onder meer twaalf jaar als auditpartner bij PwC, managing partner bij AccoN Accountants en lid van de raad van bestuur van Accon-AVM, is hij tegenwoordig als commissaris en boardconsultant actief. Hij combineert een grondige kennis van governance structuren met financiële expertise en bestuurservaring in zowel private als semipublieke sectoren. Als accountant vervulde hij een adviserende rol naar het bedrijfsleven.

De vertrouwenscommissie van de Ledenraad beargumenteerde de keuze voor John als volgt: “John is van oorsprong een jachtruiter met een groot netwerk bij organisaties zoals Staatsbosbeheer. Hij heeft bestuurlijke ervaring opgedaan onder meer bij Outdoor Gelderland, waar hij heeft laten zien het imago van dit evenement te kunnen ombuigen naar iets positiefs. Maar ook in andere private en semipublieke sectoren heeft de heer Van der Starre veel bestuurservaring opgedaan. Een ervaren bestuurder met passie, openheid, een bruggenbouwer pragmatisch, doelgericht, integer en onafhankelijk en een prachtig CV.”

John reageert positief op zijn benoeming: “De paardensport vormt de rode draad bij mijn bestuurlijke activiteiten. Ik kijk uit naar de samenwerking binnen de KNHS waar de passie voor de paardensport de verbindende factor is”.

Kijk hier voor meer informatie over de samenstelling van het KNHS-bestuur.

Ander Nieuws

  • KNHS-Hartog Trophy krijgt spannende finale
    KNHS-Hartog Trophy krijgt spannende finale
  • KNHS Tips van de top: Doelen stellen met Imke
    KNHS Tips van de top: Doelen stellen met Imke
  • Marie-Louise Moerings opnieuw bovenaan in KNHS-Roelofsen Horse Trucks Dressuur Competitie
    Marie-Louise Moerings opnieuw bovenaan in KNHS-Roelofsen Horse Trucks Dressuur Competitie