­ Maak kennis met paardensport via AH Sportactie - KNHS

Maak kennis met paardensport via AH Sportactie

Geplaatst op 07 september 2018

Paardrijles via de Albert Heijn? Dat kan! Albert Heijn, NOC*NSF, de KNHS, FNRS en vele andere sportbonden hebben opnieuw de handen ineen geslagen en een unieke samenwerking opgezet: de AH Sportactie. Van september tot november krijgen miljoenen mensen in Nederland de kans om de sport te ontdekken die bij hén past. Daar hoort paardrijden natuurlijk ook bij!

Tijdens de AH Sportactie, van 17 t/m 30 september, ontvang je bij elke keer dat je bij Albert Heijn boodschappen doet een sportvoucher. Deze voucher geeft recht op twee keer sporten, zogenoemde sportcredits. Verzilveren van de vouchers kan t/m 25 november via www.ahsportactie.nl. Je kunt je vanaf 17 september aanmelden bij deelnemende sportclubs (en dus ook rijverenigingen en maneges) bij jou in de buurt. Want ook dit jaar doen er weer bij de KNHS en FNRS aangesloten ruitersportcentra in heel Nederland mee!

Nationale Sportweek
De AH Sportactie valt grotendeels samen met de Nationale Sportweek die dit jaar van 15 t/m 29 september is. Deze week heeft als doel sporten en bewegen voor iedereen te promoten door landelijk en lokaal events, clinics en ludieke acties in te zetten. Binnen de Nationale Sportweek organiseren de KNHS en FNRS van 15 t/m 23 september de jaarlijkse Open Manegedagen. In die week openen maar liefst 130 maneges hun deuren om een kijkje te komen nemen en deel te nemen aan leuke activiteiten.

Kom kennis maken met de paardensport of neem je vrienden en familie mee naar jouw favoriete sport en laat hen ontdekken wat paardrijden zo bijzonder en leuk maakt.

Categorie: AH-sportactie, Open Manegedagen, Nationale sportweek, sportvoucher, Albert Heijn, sportcredits, boodschappen, paardrijden

Ander Nieuws

  • Pilot Online Voltigeproeven Beoordelen is verlengd
    Pilot Online Voltigeproeven Beoordelen is verlengd
  • Open Manegedagen van 17 t/m 26 september 2021
    Open Manegedagen van 17 t/m 26 september 2021
  • Column Theo Fledderus - De KNHS is van ons allemaal
    Column Theo Fledderus - De KNHS is van ons allemaal