­ Nahla Njoya wint een jaar lang gratis paardrijden bij HC Muiderberg - KNHS

Nahla Njoya wint een jaar lang gratis paardrijden bij HC Muiderberg

Geplaatst op 08 oktober 2018

De Open Manegedagen zitten er weer op, maar voor de zevenjarige Nahla begint het pas. Zij won een jaar lang gratis paardrijden bij HC Muiderberg. Afgelopen zaterdag 6 oktober reikte Jannie van den Brink van de FNRS deze geweldige prijs uit.

Deelnemers aan de fotoactie via de Open Manegedagen app of Facebookpagina maakten tijdens de landelijke Open Manegedagen van 15 tot en met 23 september 2018 kans op een jaar lang gratis paardrijden. Tijdens de landelijke Open Manegedagen, die onderdeel uitmaakten van de Nationale Sportweek van NOC*NSF, stelden 130 deelnemende FNRS-maneges in heel Nederland hun bedrijf open voor het publiek. Kinderen en ouders konden in dit weekend kennis maken met pony’s en paarden en alles wat erbij komt kijken.

Prijswinnaar
Er werden enorm veel foto’s ingestuurd, maar de prijs werd gewonnen door de zevenjarige Nahla Njoya. Haar moeder had haar origineel op de foto gezet in de stallen van Hippisch Centrum Muiderberg tijdens de open dag. Toevallig hoorde Nahla tijdens de open dag dat zij mocht beginnen met lessen en plande dus meteen haar eerste les. Ze stond al een tijd bij Manege Muiderberg op de wachtlijst en op de open dag hoorde zij dat ze 6 oktober mocht beginnen. Het is dus echt een super prijs die ze heeft gewonnen’ aldus Mirjam, de moeder van Nahla. Het was een feestelijke uitreiking bij Muiderberg waarbij de winnares goed in het zonnetje gezet werd. Naderhand liep Nahla trots door de stallen met haar gewonnen cheque en wilde niet meer naar huis.

‘Paardje prik’
Via de app van de Open Manegedagen kon je meespelen met het spel ‘Paardje Prik’. Via het spel waren er twee prijzen te winnen; een mooie outfit van Harry’s Horse en een proefles bij een willekeurige manege. De prijswinnaars van deze prijzen zijn twee weken geleden via de Open Manegedagen Facebookpagina bekend gemaakt. Inmiddels is de outfit bij de winnaar aangekomen en is de gewonnen proefles gepland bij Manege Klein Oever.

Open Manegedagen 2019
Volgend jaar zijn er weer Open Manegedagen. Meer informatie daarover vind je binnenkort op de websites van de KNHS en FNRS. Kijk voor meer informatie op www.manegedagen.nl.

Categorie: open manegedagen 2018

Ander Nieuws

  • Open Manegedagen van 17 t/m 26 september 2021
    Open Manegedagen van 17 t/m 26 september 2021
  • Open Manegedagen van 18 t/m 27 september 2020
    Open Manegedagen van 18 t/m 27 september 2020
  • Open Manegedagen 'Welkom op de manege van 18 t/m 27 september 2020'
    Open Manegedagen 'Welkom op de manege van 18 t/m 27 september 2020'