­ Nieuw! Bixiekids.nl voor onze jongste paardensportfans - KNHS

Nieuw! Bixiekids.nl voor onze jongste paardensportfans

Geplaatst op 21 december 2018

We konden er bijna niet op wachten en deze week was het dan eindelijk zover. De nieuwe website www.bixiekids.nl is live gegaan! Bixiekids.nl is dé website voor als je van pony’s houdt. De site is gelanceerd door de KNHS, in samenwerking met de FNRS, en is hartstikke leuk en informatief voor kinderen die net zijn begonnen met paardrijden op een FNRS-manege of hiermee willen beginnen. Natuurlijk is er ook van alles te beleven voor kinderen die al langer paardrijden.

Bixiekids.nl sluit naadloos aan op het nieuwe jeugdmagazine Bixie&Friends, dat alle KNHS-jeugdleden tot en met 12 jaar dit weekend weer op de mat krijgen. Op de website staan de filmpjes, waar in het blad naar verwezen wordt. Kinderen kunnen aan de slag met het maken van een mooie kerstvlecht in de staart van de pony, ze kunnen een heus Bixielichtje maken en er staat een super leuke vlog op van Daniëlle van Mierlo met dressuurruiter en model Matt Harnacke. Ook kan je kennis maken met alle vrienden van Bixie, knutselen, verhalen lezen of een mooie Bixie&Friends kleurplaat uitprinten.

Uiteraard vind je op Bixiekids.nl ook de leukste FNRS-maneges bij jou in de buurt en wordt er uitgelegd wat je allemaal nodig hebt om te gaan paardrijden. In verschillende video’s kunnen kinderen meer leren over de verzorging van paarden.

Tot slot kunnen kinderen meedoen aan een vlogwedstrijd en daarmee met hun zelf gemaakte video een plaats verdienen op de social media kanalen van de KNHS.

Als je van pony’s en paardrijden houdt, neem dan gauw een kijkje op www.bixiekids.nl!

Categorie: Bixiekids, BixieandFriends

Ander Nieuws

  • Deelnemers internationale wedstrijden 27 september 2021 t/m 3 oktober 2021
    Deelnemers internationale wedstrijden 27 september 2021 t/m 3 oktober 2021
  • Springruiters TeamNL met vertrouwen naar Nations Cup finale Barcelona
    Springruiters TeamNL met vertrouwen naar Nations Cup finale Barcelona
  • KIDS DIY: Maak je eigen Bixie&Friends lichtje
    KIDS DIY: Maak je eigen Bixie&Friends lichtje