­ NIEUW: KNHS HORKA Trainingsdagen 2018 in Ermelo - KNHS

NIEUW: KNHS HORKA Trainingsdagen 2018 in Ermelo

Geplaatst op 22 februari 2018

De KNHS Zomerinstructieweken van de KNHS zijn een begrip onder veel paardenliefhebbers. Lekker een paar dagen met je paard bezig zijn, leerzame trainingen volgen en leuke activiteiten in de avonduren. Dit jaar heeft de KNHS deze instructieweken in een nieuw jasje gegoten. Er zijn meerdere mogelijkheden gecreëerd voor spring-, dressuur- en eventingruiters, waarin je als deelnemer in één of twee dagen lessen krijgt van ervaren instructeurs. In de avonduren wordt een interessante clinic gegeven of een workshop georganiseerd.

De belangrijkste reden voor deze verandering is dat er in de zomer vlak na elkaar veel grote evenementen plaatsvinden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo, zoals het NK Dressuur, het WK Jonge Dressuurpaarden en de KWPN Paardendagen. Deze evenementen zijn publiekstrekkers en daardoor kunnen veel KNHS-leden het centrum bezoeken. Afgelopen jaar bleek dat het geen goede combinatie is om de KNHS Zomerinstructieweken gelijktijdig met deze evenementen te organiseren. We kunnen dan niet de kwaliteit garanderen waar de KNHS voor wil staan.

Ter vervanging van de KNHS Zomerinstructieweken organiseert de KNHS dit jaar voor het eerst de KNHS HORKA Trainingsdagen. Voor volwassenen bestaan de KNHS HORKA Trainingsdagen uit twee dagen en voor ruiters tot 18 jaar worden trainingen op één dag georganiseerd. De eerste KNHS HORKA Trainingsdag vindt plaats op maandag 2 april (Tweede Paasdag). Dan organiseren we leuke crosstrainingen eventing voor ruiters tot 18 jaar. De inschrijving voor deze trainingsdag opent op woensdag 28 februari om 14:00 uur via Mijn KNHS (menu: opleidingen- en evenementenkalender).

KNHS HORKA Trainingsdagen springen, dressuur en eventing (18+)
Als deelnemer krijg je verspreid over twee dagen drie keer les van goede instructeurs en in de avonduren wordt een leerzame clinic of workshop georganiseerd. Er is een all-in mogelijkheid. Je kunt op het KNHS-centrum overnachten, samen met je paard, en gebruik maken van de maaltijden die geserveerd worden in  Brasserie de Ruif. Ook kun je ervoor kiezen om geen gebruik te maken van de overnachtingsmogelijkheid en thuis overnachten, of eventueel op een andere locatie in de buurt van het centrum. De tweedaagse is voor deelnemers vanaf 18 jaar (op moment van deelname). Kijk voor meer informatie, prijzen en een kalender van alle KNHS HORKA Trainingsdagen 2018 op www.knhs.nl/trainingsdagen

KNHS HORKA Trainingsdagen springen, dressuur en eventing (tot 18 jaar)
Voor ruiters tot 18 jaar organiseren we diverse KNHS HORKA Trainingsdagen vol met toffe lessen van topinstructeurs. Kijk voor meer informatie, prijzen en een kalender van alle KNHS HORKA Trainingsdagen in 2018 op www.knhs.nl/trainingsdagen.

Niveau
Om deel te nemen aan de KNHS HORKA Trainingsdagen is er voor de dressuur- en springtrainingen geen klassering vereist. Als je mee wilt doen aan de eventingtraining moet je als ruiter B springen met minimaal 6 winstpunten geklasseerd zijn (geweest).

KNHS Instructieweek mennen blijft!
Voor de menners is er dit jaar nog wel een KNHS Meninstructieweek, deze vindt plaats van 3 tot en met 6 september 2018. Kijk voor meer informatie op www.knhs.nl/trainingsdagen.

Vragen?
Heb je nog vragen? De KNHS Servicedesk is tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 0577-408300, per e-mail servicedesk@knhs.nl of via Whatsapp op 06-22645441.

Categorie: HORKA, KNHS HORKA Trainingsdagen, Instructie, Zomerinstructieweken

Ander Nieuws

  • KNHS Ledendag op het NK-dressuur 2023
    KNHS Ledendag op het NK-dressuur 2023
  • KNHS in gesprek met minister Adema over transport van paarden tijdens warme dagen
    KNHS in gesprek met minister Adema over transport van paarden tijdens warme dagen
  • Masterclass Organiseren door Academy Bartels voor KNHS Young Leaders
    Masterclass Organiseren door Academy Bartels voor KNHS Young Leaders