Nieuw! U25 springen op CHIO Rotterdam

Geplaatst op 17 mei 2018 in Springen

Naast de internationale U25 voor dressuurcombinaties staan dit jaar voor de eerste keer twee internationale U25 rubrieken voor springruiters op het programma. Op de vrijdag en zaterdag opent het programma in het Rotterdam stadion met springtalent van de toekomst.

“Ik vind het reuze belangrijk dat wij jeugdige springruiters in de leeftijdscategorie van 16 tot 25 jaar de gelegenheid geven om in een ambiance als die van ons te rijden en ervaring op te doen,” aldus Yves Houtackers, directeur sportief springen van het CHIO Rotterdam. “We bieden dit springtalent bovendien een mooi podium om zich te presenteren.” 

Rob Ehrens, die samen met Luc Steeghs onze Nederlandse U25 ruiters begeleidt is enthousiast over deze nieuwe rubrieken. “We hebben veel zeer talentvolle combinaties in Nederland in die leeftijdscategorie, dit is een mooie wedstrijd waar zij veel ervaring opdoen en de toeschouwers verzekerd zijn van mooie sport!"

De internationale  U25 rubrieken voor dressuurcombinaties zijn op donderdagavond en vrijdagavond in het InterChem Dressuurstadion.

Bron: CHIO Rotterdam

Categorie: CHIO Rotterdam

Ander Nieuws

  • Deelnemers internationale wedstrijden 14 t/m 20 januari 2019
    Deelnemers internationale wedstrijden 14 t/m 20 januari 2019
  • Indoor 2019: Inschrijving Subtop geopend
    Indoor 2019: Inschrijving Subtop geopend
  • Houtzager en Sterrehof’s Calimero opnieuw groots in Basel
    Houtzager en Sterrehof’s Calimero opnieuw groots in Basel