­ NK Dressuur - Win tickets voor zondag 29 juli - KNHS

NK Dressuur - Win tickets voor zondag 29 juli

Geplaatst op 26 juli 2018

Dit weekend, van vrijdag 27 tot en met zondag 29 juli wordt in Ermelo het NK Dressuur Gelderland verreden en jij kunt hier bij zijn! Op zondag 29 juli wordt na afloop van het NK Dressuur de Nederlandse afvaardiging voor het WK in Tryon bekend gemaakt. De bekendmaking gebeurt op feestelijke wijze in de piste. Dat wil je niet missen!

Er wordt gestreden om de Nederlandse titel voor de senioren, Under 25, Young riders, Junioren, Children en para-dressuurruiters. Voor de klassen ZZ-Zwaar en Lichte Tour staan er KNHS-titels op het spel. Voor de senioren en para-dressuurruiters is het kampioenschap ook uiterst belangrijk als laatste observatiemoment voor het wereldkampioenschap dat in september in het Amerikaanse Tryon verreden wordt.

Winactie
We mogen twee tribunekaarten voor zondag 29 juli weggeven. Wil jij kans maken op deze kaarten? Stuur dan een mailtje naar prijsvraag@knhs.nl met je naam en KNHS-relatienummer. De winnaar wordt vrijdag 27 juli voor 10.00 uur persoonlijk geïnformeerd.

Liever zeker zijn van kaarten? Bestel ze dan hier in de voorverkoop. De voorverkoop loopt het hele weekend door. Aan de kassa kaarten kopen kan ook alleen betaal je dan wel iets meer.

Hittegolf
In verband met de warmte is het programma voor donderdag afgelast en voor vrijdag 27 juli aangepast, lees hier meer. Vanaf zaterdag 26 juli zakt de temperatuur naar een aangename 25 graden.

Kijk voor het actuele programma op de website van het NK Dressuur Gelderland.  

 

Foto: Digishots

Categorie: NK Dressuur, Wereldruiterspelen

Ander Nieuws

  • Zin in een feestje? Jubileumdag voor KNHS-leden op NK Dressuur
    Zin in een feestje? Jubileumdag voor KNHS-leden op NK Dressuur
  • Tips van de Top: Paardrijden in ontspanning
    Tips van de Top: Paardrijden in ontspanning
  • Mediaguide TeamNL ruiters OS Tokio
    Mediaguide TeamNL ruiters OS Tokio