­ Online kaartverkoop CHIO Rotterdam 2018 van start - KNHS

Online kaartverkoop CHIO Rotterdam 2018 van start

Geplaatst op 07 maart 2018 in Dressuur & Para , Springen

Vandaag, 7 maart, start om 12.00 uur de kaartverkoop via chio.nl voor de jubileumeditie van het CHIO Rotterdam, dat van 21 t/m 24 juni voor de 70ste keer plaatsvindt in het sfeervolle Kralingse Bos.

Net als vorig jaar zijn er aparte tickets verkrijgbaar voor het Rotterdam Stadion, waar alle springwedstrijden worden verreden waaronder de Longines FEI Jumping Nations Cup en de Longines Grand Prix of Rotterdam. De Grand Prix Kür op muziek en de jeugdochtend vinden ook plaats in het Rotterdam Stadion. In het InterChem Stadion vinden de overige dressuurrubrieken plaats. 

"Vorig jaar hebben we ons InterChem stadion verhuisd en geheel vernieuwd om meer dressuurliefhebbers te laten genieten van hun favoriete sport," zegt Jan de Mooij, algemeen directeur van het CHIO Rotterdam. "We hebben daar veel positieve reacties op gekregen. Dit jaar hebben we wat verbeteringen doorgevoerd in de routing naar de stadions waarmee ze nog beter bereikbaar zijn voor onze bezoekers."

Gedurende alle dagen zijn er tickets voor volwassenen en kinderen (gereduceerd tarief) te bestellen. Voor mindervalide bezoekers is er in het Rotterdam Stadion een rolstoelplatform. De tickets via chio.nl zijn inclusief servicekosten.

Korting voor leden
KNHS-leden kunnen het CHIO Rotterdam op donderdag 21 juni bezoeken met 50% korting. Je vindt deze actie op: www.knhs.nl/lidmaatschap. Houd daarnaast onze Facebookpagina in de gaten voor een gave winactie.

Bron: persbericht CHIO Rotterdam

Hans Peter Minderhoud met Glock's Johnson TN (Foto CHIO Rotterdam)

Ander Nieuws

  • Grand Prix-merrie Haute Couture van Dinja van Liere verkocht naar Amerika (1)
    Grand Prix-merrie Haute Couture van Dinja van Liere verkocht naar Amerika (1)
  • Deelnemers internationale wedstrijden 29 november 2021 t/m 5 december 2021
    Deelnemers internationale wedstrijden 29 november 2021 t/m 5 december 2021
  • Springjeugd succesvol in Kronenberg
    Springjeugd succesvol in Kronenberg