­ Ontknoping KNHS-Hartog Lucerne Trophy dichtbij - KNHS

Ontknoping KNHS-Hartog Lucerne Trophy dichtbij

Geplaatst op 24 mei 2018 in Springen

Met nog een wedstrijd en de finale te gaan, nadert de KNHS-Hartog Lucerne Trophy zijn ontknoping. Tijdens de afgelopen weekend verreden competitiewedstrijd in Bergen op Zoom was Siebe Leemans de beste en hij klimt daarmee op naar de derde plaats in het klassement.

In Bergen op Zoom werden de ruiters op hun rijstijl beoordeeld door Teun van den Broek. Hij plaatste Siebe Leemans, Rens Bogers en Wesley de Boer als de nummers één, twee en drie. In de tweede omloop, waarbij fouten en tijd doorslaggevend zijn, kwam exact de zelfde uitslag op het scorebord. Daarmee was de einduitslag deze dag in de KNHS-Hartog Lucerne Trophy competitiewedstrijd dan ook duidelijk.
Met zijn overwinning klom Siebe Leemans met pony Everest Albert op naar de derde plaats in het tussenklassement. Rens Bogers heeft met Bonjour L’amour de leiding in het klassement overgenomen. Tussen beide heren in staat Maud Hanse op de tweede plaats.

Uitslag KNHS-Hartog Lucerne Trophy wedstrijd Bergen op Zoom

1. Siebe Leemans (Oost West Middelbeers) - Everest Albert, 2 punten
2. Rens Bogers (Guttecoven) -Bonjour L'amour, 4 punten
3. Wesley de Boer (Nieuwleusen) – Denver, 6 punten

De volgende wedstrijd van de KNHS-Hartog Lucerne Trophy is op 2 juni in Wezep, de finale wordt 16 juni tijdens CSI Twente in Geesteren verreden. De beste 20 combinaties uit het klassement mogen van start in de finale.

Kijk hier voor meer informatie over de KNHS-Hartog Lucerne Trophy en de tussenstand.

Foto Rens Bogers door FotoTrailer

                                                               

Ander Nieuws

  • Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
    Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
  • Verslag Springforum 7 november 2022
    Verslag Springforum 7 november 2022
  • Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF
    Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF