­ Open manegedagen: bezoek op 15 t/m 23 september een manege bij jou in de buurt! - KNHS

Open manegedagen: bezoek op 15 t/m 23 september een manege bij jou in de buurt!

Geplaatst op 14 september 2018

Van 15 tot en met 23 september organiseert de KNHS in samenwerking met ruim 130 FNRS-manegebedrijven de Open Manegedagen. In deze week kun je op een deelnemende manege bij jou in de buurt een 'kijkje in de keuken' nemen. Je kunt ponyrijden, rondleidingen volgen, spelletjes doen, pony's borstelen en er worden clinics en demonstraties gehouden! Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Activiteiten
De Open Manegedagen zijn voor liefhebbers van paarden een leuke gelegenheid om sfeer te komen proeven op een ruitersportcentrum in de buurt. Het programma verschilt per bedrijf, maar als bezoeker kun je onder andere pony’s borstelen, ponyritjes maken, er zijn demonstraties van de lessen en allerlei leuke spelletjes om op laagdrempelige wijze kennis te maken met paarden en paardrijden. Bovendien maken alle bezoekers van de Open Manegedagen kans op een jaar lang gratis paardrijden op een FNRS-manege.

Nationale Sportweek
De Open Manegedagen worden gehouden tijdens de Nationale Sportweek. Deze Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF om sporten en bewegen te promoten, iets waar de Open Manegedagen uitstekend op aansluiten.

Download de Open manegedagen app en maak kans op een mooie prijs!
Download de 'Open Manegedagen' in de AppStore of Google Play. Ga naar de manege waar je bent en klik op de knop 'foto-actie en upload je foto. Je maakt kans op gave prijzen zoals een jaar lang gratis paardrijden, een complete ruiter-outfit of een gratis proefles!

Download voor iOS in de AppStore
Download voor Android in Google Play

Meer informatie?
Op www.manegedagen.nl en de gratis app van de Open Manegedagen is te vinden welke - ruim 130 - maneges in heel Nederland meedoen en welke activiteiten per locatie worden aangeboden.

 

Categorie: open manegedagen 2018

Ander Nieuws

  • Open Manegedagen van 17 t/m 26 september 2021
    Open Manegedagen van 17 t/m 26 september 2021
  • Open Manegedagen van 18 t/m 27 september 2020
    Open Manegedagen van 18 t/m 27 september 2020
  • Open Manegedagen 'Welkom op de manege van 18 t/m 27 september 2020'
    Open Manegedagen 'Welkom op de manege van 18 t/m 27 september 2020'