­ Petra van Ede wint met Royal Einstein CRI*** Grathem - KNHS

Petra van Ede wint met Royal Einstein CRI*** Grathem

Geplaatst op 27 april 2018 in Reining

Op donderdag 26 april 2018 is de CRI*** voor Junioren, Young Riders en Senioren verreden op Reining Center Meertenhof in Grathem. Voor de Senioren was deze CRI een kwalificatie- en observatie wedstrijd voor de Wereldruiterspelen in Tryon.

Petra van Ede (Barneveld) kwam als eerste aan start met Royal Einstein (eig. Tjeerd & Fenna Elzinga) en reed de score 144,5. Geen enkel combinatie wist deze score te verbeteren en dus wonnen ze de CRI***. Rieky Young (Vorstenbosch) pakte de tweede plaats met Hang Ten And Shine (eig. Christine Brazeau) met de score 144. De derde plaats in de CRI*** Senioren was voor Jurgen Pouls (Grathem) met Royal Jac (eig. Annika Barfeld) met de score 143.

Liselotte Verboom (Hummelo) heeft met Keys Hollywood King de CRI*** voor Young Riders gewonnen met de score 140. Faye van Rijn werd tweede bij de Young Riders met Oak O Rima met de score 133. Bij de Junioren ging de winst naar Erin Danni Wielsma (Buitenpost) met Miss Melody Whiz, score 130,5. Talitha Cosijnse (Baarn) werd tweede met Big Gun To Trash, score 125,5.

Voor de Junioren en Young Riders was dit ook een observatie en kwalificatie wedstrijd voor het EK in Lyon later dit jaar.

Klik hier voor de uitslagen.

Foto: Petra van Ede met Royal Einstein (LUX COMPANY)

 

Ander Nieuws

  • Diverse data voor Nederlandse kampioenschappen bekend
    Diverse data voor Nederlandse kampioenschappen bekend
  • Aandachtspunten voor wedstrijdorganisaties ten tijde van Corona
    Aandachtspunten voor wedstrijdorganisaties ten tijde van Corona
  • Rieky Young: “Je moet niet op je gat gaan zitten, maar gewoon doorgaan.”
    Rieky Young: “Je moet niet op je gat gaan zitten, maar gewoon doorgaan.”