­ Rechtstreeks inschrijven voor KNHS Talentendag - KNHS

Rechtstreeks inschrijven voor KNHS Talentendag

Geplaatst op 05 juni 2018 in Dressuur & Para , Eventing , Springen en KNHS

De KNHS Talentendag vindt dit jaar plaats op woensdag 29 augustus. Tijdens deze dag op het KNHS-centrum in Ermelo worden jaarlijks vele talentvolle combinaties gescout die de potentie hebben om door te stromen naar één van de jeugdkaders in de olympische en paralympische disciplines. De geselecteerde ruiters krijgen een serie lessen (Nationale Beloftentrainingen) van toptrainers én maken vanaf 1 oktober een jaar lang deel uit van het KNHS Talentenplan!

Ben je een ruiter in de disciplines eventing of para-dressuur of rij je dressuur in de categorie Subtop  (vanaf de klasse Lichte Tour) of bij de Children (springen en dressuur) en voldoe je ook aan de andere deelnamenormen dan kun je je tot uiterlijk zondag 12 augustus rechtstreeks inschrijven voor de KNHS Talentendag op 29 augustus via ‘Mijn KNHS’. Je mag met maximaal 1 paard of pony meedoen aan de KNHS Talentendag. Voldoe je met meerdere paarden en/of pony’s aan de eisen voor deelname, dan mag je zelf kiezen met welk paard of welke pony je op de KNHS Talentendag start. Dit geldt ook als je in verschillende disciplines bent geselecteerd.

Rechtstreeks inschrijven (springen)

Rechtstreeks inschrijven (dressuur)

Rechtstreeks inschrijven (eventing)

Rechtstreeks inschrijven (para-dressuur)

Voorselectie dressuur en springen op dinsdag 3 juli
Kom je wel in aanmerking voor deelname aan de KNHS Talentendag, maar rij je in een andere klasse en kun je je niet rechtstreeks inschrijven? In overleg met de KNHS-regio’s wordt de voorselectie dit jaar centraal georganiseerd: op dinsdag 3 juli 2018 in Ermelo. Inschrijven voor 3 juli kan ook via www.mijnknhs.nl.

Meer informatie over het KNHS Talentenplan vind je op www.knhs.nl/talentenplan of stuur een mailtje naar talentenplan@knhs.nl.

Ander Nieuws

  • Verslag dressuurforum 27 februari 2023
    Verslag dressuurforum 27 februari 2023
  • Verslag Springforum 16 januari 2023
    Verslag Springforum 16 januari 2023
  • Reglementswijzigingen per 1 maart 2023
    Reglementswijzigingen per 1 maart 2023