­ Rinus Blom Paardensportman van het Jaar 2017 - KNHS

Rinus Blom Paardensportman van het Jaar 2017

Geplaatst op 10 maart 2018 in Springen , Dressuur & Para , Eventing

Op de vrijdagavond van Indoor Brabant / The Dutch Masters is Rinus Blom gehuldigd als Paardensportman van het Jaar 2017. Een mooie titel voor deze op en top paardenman.

Het bericht van Indoor Brabant:

Op vrijdagavond werd Rinus Blom gehuldigd als Paardensportman van het Jaar 2017. Blom is een allround paardenman. Zijn grote liefde geldt de springsport, maar ook de dressuur mag zich in zijn belangstelling verheugen, net als de discipline eventing. Daarnaast fokt hij jaarlijks twee veulens, en met succes, want dit jaar werd een jonge hengst op de KWPN hengstenkeuring aangewezen voor het verrichtingsonderzoek.
Het organiseren van vele wedstrijden die bijna in zijn achtertuin worden verreden is voor hem een genoegen. Rinus Blom weet ook wat delen is, want hij ondersteunt met zijn bedrijf vele ruiter (toppers en aanstormende talenten), concoursen, competities en veulenveilingen. Ook de DVB Foundation kan op zijn steun rekenen en daarnaast ondersteunt hij middels zijn eigen foundation diverse maatschappelijke initiatieven. En ook de KWPN merrie- en hengstenkeuring hebben een aparte plaats in het leven van de Paardensportman van het Jaar 2017, vandaar dat hij de KWPN hengstencompetities al weer een aantal jaar ondersteunt.

Foto Digishots

Ander Nieuws

  • Maikel van der Vleuten derde in Grote Prijs Valkenswaard
    Maikel van der Vleuten derde in Grote Prijs Valkenswaard
  • Nederlandse dressuurjeugd oppermachtig bij CDI Exloo
    Nederlandse dressuurjeugd oppermachtig bij CDI Exloo
  • Zonen van Totilas meldden zich bij CDI Exloo
    Zonen van Totilas meldden zich bij CDI Exloo