­ Samenwerking Dressuurstal Van Baalen en KNHS Young Leaders Program - KNHS

Samenwerking Dressuurstal Van Baalen en KNHS Young Leaders Program

Geplaatst op 04 april 2018

Het KNHS Young Leaders Program en Dressuurstal Van Baalen gaan samenwerken. KNHS Young Leaders van niveau 3 en 4 kunnen kennis en ervaring opdoen bij deze bekende dressuurstal in Brakel. De deelnemers kunnen bijvoorbeeld een weekend of een week stagelopen, onderzoek doen of helpen met de organisatie van een evenement.

“De Young Leaders krijgen zo de mogelijkheid om unieke leerervaringen op te doen, we zijn dan ook heel blij met deze samenwerking,” zegt Fenna Westerduin, projectmanager van het KNHS Young Leaders Program. De maatschappelijke meerwaarde van dit KNHS-jeugdprogramma sprak Coby en Marlies van Baalen direct aan: “Het zijn leermomenten die een bijzondere vermelding zijn op menig CV.”

Dressuurstal Van Baalen steunt de paardensport en de maatschappij op vele fronten. Als grondleggers van de DVB Foundation ondersteunen zij het therapeutisch paardrijden voor ruiters met een beperking. De KNHS Young Leaders kunnen binnen deze samenwerking ook een leerervaring kiezen waarbij ze zich inzetten voor de DVB Foundation.

Over het KNHS Young Leaders Program
Het KNHS Young Leaders Program is een programma voor jeugd tussen de 8 en de 21 jaar, waarin leiderschapskwaliteiten worden ontwikkeld rondom het paard. Het vindt plaats binnen de hippische omgeving van de manege en/of vereniging. In het programma gaan deelnemers aan de slag met onderwerpen als stalmanagement, gezondheid en welzijn, activiteiten organiseren, grondwerk en longeren, rondleidingen geven, veiligheid en nog veel meer! Naast actief bezig te zijn op de eigen manege/verenging, is het ook mogelijk om elders  kennis en ervaring op te doen.

Kijk voor meer informatie op: www.knhs.nl/youngleadersprogram

Categorie: Young Leaders Program

Ander Nieuws

  • Hoe De Wildhoef zelfs een groeiende wachtlijst kreeg tijdens de corona lockdown
    Hoe De Wildhoef zelfs een groeiende wachtlijst kreeg tijdens de corona lockdown
  • KNHS-opleidingstraject ‘Geef de jeugd een stem’ van start
    KNHS-opleidingstraject ‘Geef de jeugd een stem’ van start
  • WINACTIE PASSE-PARTOUT TICKETS WK JONGE DRESSUURPAARDEN
    WINACTIE PASSE-PARTOUT TICKETS WK JONGE DRESSUURPAARDEN