­ Sneak peek #1: KNHS buitenrij-app - KNHS

Sneak peek #1: KNHS buitenrij-app

Geplaatst op 23 maart 2018 in Buitenrijden

Vorige week deden we een aankondiging van de nieuwe KNHS-buitenrij app. Met deze app wordt paardrijden nog leuker! Met de nieuwe buitenrij-app van de KNHS in samenwerking met HV Polo volg je via GPS eenvoudig routes bij jou in de buurt of in onbekend terrein.

De app werkt als een community, waardoor je makkelijk kunt zoeken op routes die je zelf, of anderen gereden hebben. Als je een route rijdt, kun je ervoor kiezen om deze zichtbaar te maken voor anderen, zodat zij net als jij kunnen genieten van de mooie route die je hebt gereden.

Via de app kan je in een tijdlijn zien welke routes je vrienden hebben gereden. Je kunt makkelijk foto’s en opmerkingen toevoegen aan je ritten waardoor je op de hoogte blijft van leuke routes en bijzondere plekken van je vrienden.

Volgende week meer over de app!
We werken er hard aan zodat jij dit voorjaar nog gebruik kunt maken van deze handige buitenrij-app. Wist je al dat de KNHS-buitenrij app gratis is? Met de standaard app navigeer jij probleemloos door het bos, deel je je routes en kun je gebruik maken van routes van anderen. Wil je meer? Maak dan gebruik van de Premium optie. Daarover binnenkort meer!

Categorie: buitenrijden

Ander Nieuws

  • Bereden Politie Nederland geeft richtlijnen voor buitenrijden
    Bereden Politie Nederland geeft richtlijnen voor buitenrijden
  • PaardenPodium Optimaal genieten in de natuur *Video*
    PaardenPodium Optimaal genieten in de natuur *Video*
  • Adopteer je route in de gemeente Heeze-Leende
    Adopteer je route in de gemeente Heeze-Leende