­ Startlijsten KNHS Indoorkampioenschappen Subtop staan online - KNHS

Startlijsten KNHS Indoorkampioenschappen Subtop staan online

Geplaatst op 23 februari 2018

De startlijsten voor het KNHS Indoorkampioenschap Subtop op 3 en 4 maart zijn bekend en staan online. Voor de Zware Tour hebben zich 17 combinaties opgeven. In de Lichte Tour staan de 20 beste combinaties van de kwalificaties op de startlijst. Verder wordt er gestreden om de titels in het ZZ-Zwaar, bij de Junioren, de Young Riders en de U25 rubriek. De finales zijn op zondag 4 maart, met uitzondering van het ZZ-zwaar. De beste acht van de eerste ZZ-Zwaar proef rijden op zaterdagavond de finale.

Zaterdag 3 maart begint het KNHS Indoorkampioenschap Subtop in de Amaliahal met de Prix St George voor de Lichte tour, gevolgd door het ZZ-Zwaar met 16 combinaties. Om 15.45 uur staat de Zware Tour met de Grand Prix op het programma. Hiervoor hebben zich 17 ruiters en amazones opgegeven. Net als voor de andere rubrieken plaatsen de beste acht zich voor de finale op zondag 4 maart. De finale van het ZZ-Zwaar begint om 19.05 uur en is in ook in de Amaliahal.

Op zaterdag rijden de Junioren, de Young Riders en de U25 hun eerste proef in de Willem Alexanderhal van het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Op zondag zijn alle finales in de Amaliahal. Dan beginnen de Junioren om 10 uur gevolgd door de Young Riders, de Lichte Tour, de U25 en om 15.35 uur de Zware Tour. In de finales rijden de deelnemers hun Kür op Muziek.

Kijk hier voor de startlijsten

Alle wedstrijden zijn te volgen op www.clipmyhorse.tv. Kijk voor uitgebreide informatie op www.knhsindoorkampioenschappen.nl.

Foto: Digishots

Ander Nieuws

  • Dressuurfanaten gezocht voor de rol als toezichthouder
    Dressuurfanaten gezocht voor de rol als toezichthouder
  • KNHS bij commissiedebat Den Haag over transport van paarden tijdens warme dagen
    KNHS bij commissiedebat Den Haag over transport van paarden tijdens warme dagen
  • Nederlandse afvaardiging voor WK Voltige jeugd bekend
    Nederlandse afvaardiging voor WK Voltige jeugd bekend