­ Tops International Arena klaar voor derde seizoen - KNHS

Tops International Arena klaar voor derde seizoen

Geplaatst op 04 mei 2018 in Springen

Wederom staan er dit jaar vijf evenementen op de kalender waar de beste ruiters uit de wereld, maar ook de jonge talenten, aan de start zullen verschijnen bij Tops International Arena. Op 14 mei gaat het van start met twee weken top paardensport op de geheel vernieuwde zandpiste aan de Maastrichterweg in Valkenswaard.

Het eerste evenement begint op maandag 14 mei en grote namen hebben reeds toegezegd om naar Valkenswaard af te reizen. De Brit is Scott Brash is elk jaar van de partij en zal enkele van zijn veelbelovende paarden meenemen. Brash, gaat momenteel aan de leiding in de Longines Global Champions Tour ranking. Hij won de LGCT Grand Prix van Mexico City afgelopen maart met zijn super merrie Ursula XII.

Voor Nederland verschijnen o.a. Maikel van der Vleuten en Gerco Schröder aan de start. Maikel is één van de publieksfavorieten als rasechte Brabander. De Australische Edwina Tops-Alexander mag natuurlijk niet ontbreken. België is ook sterk vertegenwoordigd met Jos Verlooy en Gregory Wathelet. Wathelet wist twee weken geleden nog de LGCT Grand Prix van Shanghai te winnen met Coree.

Valkenswaard is meer
Tops International Arena biedt meer dan alleen topsport. Op de “Place du Concours” kan het publiek genieten van een hapje en een drankje. Het hele terrein gonst van activiteiten, er is muziek, entertainment en er zijn gezellige winkeltjes. Een kaartje kost slechts €5 en parkeren is gratis.

Kaarten zijn te bestellen op: www.topsinternationalarena.com

Overzicht evenementen Tops International Arena 2018
- 14-16 mei CSI1*/CSI2*/CSIYH1*
- 21-23 mei CSI1*/CSI2*/CSIYH1*
- 16-18 juli LONGINES Global Future Champions: Young Horses (5-8 jaar)
- 20-22 juli LONGINES Global Future Champions: CSIU25/CSIYR/CSIJ/CSICh/CSIP
- 10-12 augustus LGCT & GCL CSI2*/CSI1*/CSIYH1*

 

 

Ander Nieuws

  • Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
    Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
  • Verslag Springforum 7 november 2022
    Verslag Springforum 7 november 2022
  • Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF
    Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF