­ Tryon 2018: Het is begonnen - KNHS

Tryon 2018: Het is begonnen

Geplaatst op 11 september 2018 in Dressuur & Para , Endurance , Reining

De FEI World Equestrian Games (WEG) zijn nu echt begonnen. Hoewel de zorg om orkaan Florence de gemoederen enorm bezig houdt, is voor de deelnemers die in de eerste week van het WK in actie komen nu ook echt begonnen. Vandaag zijn de veterinaire keuringen voor de dressuur, reining en endurance.

Afgelopen dagen is er door alle deelnemers al volop getraind in de prachtig aangelegde banen. Buiten de pistes wordt er nog volop gewerkt om alles af te krijgen en dat proces geeft veel onrust en wordt enorm bemoeilijkt door de enorme hoeveelheid regen die gevallen is de afgelopen dagen. De regen van nu wordt beschouwd als een voorbode op het slechte weer dat nog komen gaat, hoe dit de wedstrijd gaat beïnvloeden, is nog niet te zeggen. Lees hier meer daarover.

Dressuurpaarden goedgekeurd
De dressuurpaarden zijn vanmorgen allemaal vlot door de veterinaire keuring gekomen. Apache, Cennin, GLOCK’s Zonik N.O.P. en GLOCK’s Dream Boy N.O.P. toonden zich fit en klaar voor de wedstrijd. Later vandaag vindt de loting plaats. Als de startlijsten bekend zijn, zullen we die publiceren.

 

Endurance en reining
Voor de endurance en reining volgen de keuringen later vandaag (in de middag lokale tijd). Morgenochtend om 6.30 uur (lokaal, 12.30 Nederlandse tijd) gaat de 160 kilometer lange wedstrijd voor de endurance van start.

Programma FEI Wereldruiterspelen  (Engelstalig, PDF) 
Nederlandse successenBekijk de Nederlandse successen op de Wereldruiterspelen 
Officiële website www.Tryon2018.com 

Wil je de Nederlands teams in Amerika volgen? 
Dat kan via de livestream op www.feitv.org en verslaggeving op www.knhs.nl, en @ruitersinoranje op Instagram en Facebook!  #TeamNL

Foto's: Digishots

Tekst: KNHS, overname toegestaan met bronvermelding

Categorie: WEG Tryon, weg2018

Ander Nieuws

  • Zonen van Totilas meldden zich bij CDI Exloo
    Zonen van Totilas meldden zich bij CDI Exloo
  • Edward Gal weer superieur met zijn Totilas-zonen
    Edward Gal weer superieur met zijn Totilas-zonen
  • Deelnemers internationale wedstrijden 3 t/m 9 mei 2021
    Deelnemers internationale wedstrijden 3 t/m 9 mei 2021