­ Tryon 2018: Orkaan Florence op komst - KNHS

Tryon 2018: Orkaan Florence op komst

Geplaatst op 09 september 2018 in Dressuur & Para , Springen , Eventing , Mennen & para , Endurance , Voltige , Reining

Al voor de start van de World Equestrian Games (WEG) in Tryon is het spannend. Orkaan Florence nadert de oostkust van de Verenigde Staten en houdt de gemoederen aardig bezig. Gelukkig is er absoluut nog geen reden voor paniek.

Op de lokale nieuwszenders is orkaan Florence met afstand het belangrijkste nieuws. Bevolking dicht aan de kust wordt massaal opgeroepen passende maatregelen te treffen. Op de locatie waar de WEG plaatsvindt, is vooralsnog geen actie nodig. De verwachting is dat tegen de tijd dat de orkaan Tryon bereikt, zij boven land dusdanig is afgezwakt dat het geen gevaar meer oplevert. De organisatie heeft al laten weten dat er verschillende plannen klaar liggen, mocht ingrijpen wel nodig zijn.
Grootste vraag nu is hoeveel neerslag er gaat vallen, en welke invloed dat gaat hebben op de bodemgesteldheid van met name het endurance en eventing parcours.

Als er meer nieuws is zullen we dit uiteraard laten weten. Volg het laatste nieuws uit Tryon via deze website en op Facebook en Instagram @ruitersinoranje

 

Ander Nieuws

  • Nederlandse dressuurjeugd oppermachtig bij CDI Exloo
    Nederlandse dressuurjeugd oppermachtig bij CDI Exloo
  • Voltigeurs tonen progressie
    Voltigeurs tonen progressie
  • Zonen van Totilas meldden zich bij CDI Exloo
    Zonen van Totilas meldden zich bij CDI Exloo