­ Twee weekenden subtop-selecties voor NK achter de rug - KNHS

Twee weekenden subtop-selecties voor NK achter de rug

Geplaatst op 31 mei 2018 in Dressuur & Para

In de weekenden van 28 en 29 april en 26 en 27 mei zijn er op verschillende plaatsen de eerste twee selectiewedstrijden in de klasses ZZ-Zwaar en Lichte Tour verreden voor het outdoor KNHS Kampioenschap dressuur. Er werden hoge scores gereden en het was een spannende strijd. Dit belooft veel goeds voor de kampioenschappen! Het NK wordt van 26 tot 29 juli gehouden op het Nationaal Hippisch Centrum te Ermelo.

In de Lichte Tour deed Joyce Heuitink goede zaken door met haar Gaudi Vita inmiddels twee selecties te winnen. In het ZZ-Z zwaar gaat Stephanie de Frel met Vmf Gladiator aan de leiding, maar in het derde weekend kan er nog veel gebeuren. 

De laatste selectiewedstrijden voor het ZZ-Zwaar en de Lichte Tour worden gehouden in het weekend van 30 juni en 1 juli in de plaatsen Emmeloord, Oud Beijerland en Ammerzoden.

Onderdelen die worden verreden tijdens het NK Dressuur zijn de Children (nieuw), Junioren, Young Riders, U25, Para Dressuur, Lichte Tour, ZZ-Zwaar en de Grand Prix. Voor de Junioren, Young Riders, U25 en de Zware Tour is er een vrije inschrijving. Dit geldt ook voor de Children, maar deze rubriek is ondertussen vol. 

Er kan nog steeds ingeschreven worden via www.nk-dressuur.nl. Lees hier de kampioenschapsbepalingen.

Kijk hier voor meer informatie en de tussenstanden

Foto Digishots

Ander Nieuws

  • Nederlandse dressuurjeugd oppermachtig bij CDI Exloo
    Nederlandse dressuurjeugd oppermachtig bij CDI Exloo
  • Zonen van Totilas meldden zich bij CDI Exloo
    Zonen van Totilas meldden zich bij CDI Exloo
  • Edward Gal weer superieur met zijn Totilas-zonen
    Edward Gal weer superieur met zijn Totilas-zonen