­ Van hand veranderen: Praat mee over de toekomst van de paardensport - KNHS

Van hand veranderen: Praat mee over de toekomst van de paardensport

Geplaatst op 08 juni 2018

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo, zo ook de wereld van de paardensport. Hoe kunnen we in de toekomst relevant en waardevol blijven voor de paarden(sport)? Hoe gaan we om met actuele ontwikkelingen zoals de veranderde kijk op paardenwelzijn en de verregaande digitalisering?

Om antwoord te krijgen op deze vragen gaan wij als KNHS een verandertraject in. Dat traject heet 'Van hand veranderen'. Daar ligt al een heel plan voor, onze Meerjarenstrategie 2018+. Nu is het tijd om daad bij het woord te voegen!

Om dit traject te laten slagen, hebben we jou keihard nodig! We gaan de dialoog aan met paarden(sport)liefhebbers, want wij zijn oprecht geïnteresseerd naar wat er leeft bij iedereen die de paarden(sport) een warm hart toedraagt. Jong en oud van Groningen tot Zeeland en van Den Helder tot Maastricht. Van bloedfanatieke wedstrijdrijders tot überrelaxte recreatierijders, iedereen mag meedenken.

Wil je meedenken?
We willen iedereen die zich betrokken voelt bij de paardensport in Nederland, dus ook jou, de kans geven om op een positieve constructieve wijze mee te denken. Daarbij mag je best kritisch zijn, we vragen je dan ook hoe het in jouw optiek beter kan. Meedenken is dus niet vrijblijvend. We beloven je dat we aandachtig naar je suggesties zullen luisteren en dat we je laten weten wat we met alle inzichten hebben gedaan en waarom.

Meld je aan voor een klantpanel!
Denk mee en meld je aan voor een “fysiek” interactief klantpanel. Je kunt je opgeven voor de klantpanels in het onderstaande schema. Iedere bijeenkomst beginnen we met een rondleiding over het Nationaal Hippisch Centrum, het kloppend hart van de paardensport en fokkerij in Nederland. Deze rondleiding duurt 30 – 45 minuten. Aansluitend starten we met de panelbijeenkomst.

Klantpanels  Datum Tijd Locatie

Klantpanel 1 - KNHS leden van 21 tot 55 jaar 
(inschrijving gesloten)

18 juni ‘18 19.00-22.00 uur KNHS

Klantpanel 2 - KNHS leden vanaf 55 jaar 
(inschrijving gesloten)

20 juni ‘18 19.00-22.00 uur KNHS

Klantpanel 3 - Niet-leden
(
inschrijving gesloten)

25 juni ‘18 19.00-22.00 uur  KNHS

Klantpanel 4 - KNHS leden van 14 tot 21 jaar

4 juli '18 16.00-19.00 uur KNHS

Klantpanel 5 – Ondernemers
(nschrijving gesloten)

2 juli ’18 17.00-21.00 uur KNHS

Je kunt je aanmelden voor één van de klantpanels via “Mijn KNHS”. Je hebt hiervoor een Mijn KNHS-account nodig. Door aan te melden met je Mijn KNHS-account weten we wie je bent en op welke wijze je betrokken bent bij de KNHS. Je hoeft dus geen lange vragenlijst in te vullen. Het enige wat we nog graag van je horen is waarom we jou in ons klantpanel moeten hebben!

Kijk eerst welk klantpanel het beste bij jou past op basis van je leeftijd en je betrokkenheid bij de KNHS. Schrijf je alleen in als je op de genoemde datum en tijd beschikbaar bent. Klik op het panel, onder de kolom klantpanels, waarvoor jij je wilt inschrijven, om direct op de juiste pagina in Mijn KNHS terecht te komen.

Nu verder in Mijn KNHS…
Zodra je op ‘inschrijven’ klikt, wordt je gevraagd om in te loggen. Heb je nog geen Mijn KNHS account? Geen probleem! Ook als je geen lid bent van de KNHS kun je via ‘registreer’ eenvoudig een account aanmaken. Een account is gratis en je gaat hiermee geen enkele verplichting met de KNHS aan.

Let op:
- Deelname aan het klantpanel is uiteraard gratis. Maar het is wel belangrijk dat je na het aanmelden de winkelwagen bevestigd. Alleen dan ontvang je een bevestiging dat we je aanmelding hebben ontvangen.
- Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Jouw aanmelding is nog geen garantie voor deelname aan een klantpanel.
- Inschrijven kan tot twee weken voor aanvang van een panel. De personen die geselecteerd zijn voor deelname aan een klantpanel ontvangen in de week na de sluitingsdatum een officiële uitnodiging en aanvullende informatie vanuit een extern bureau.
- Deelnemers aan de klantpanels kunnen de kilometers declareren en voorafgaand aan de bijeenkomsten kunnen zij gebruik maken van een lichte maaltijd (soep met een broodje). 

Samen bouwen we aan de toekomst van de paardensport!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, volg ons dan via onze website of onze Facebookpagina.

Categorie: Meerjarenbeleidsstrategie, Van hand veranderen, klantpanel, Meerjarenstrategie, verandertraject

Ander Nieuws

  • Witte van Moort wordt hoofdsponsor Hippiade 2022
    Witte van Moort wordt hoofdsponsor Hippiade 2022
  • Zonder officials geen paardensport
    Zonder officials geen paardensport
  • Mediaguide TeamNL ruiters OS Tokio
    Mediaguide TeamNL ruiters OS Tokio