Volg de Wereldruiterspelen in Tryon op H&C

Geplaatst op 06 september 2018

De FEI Wereldruiterspelen (WEG) in Tryon gaan volgende week van start en Horse & Country TV zendt een nieuwe serie uit over bekende ruiters en hun weg naar de WEG. Ook worden tijdens de Wereldruiterspelen iedere dag de hoogtepunten uitgezonden, die je zowel op televisie als via je computer, tablet of mobiel kunt kijken.

Dagelijkse hoogtepunten
Daily Review-show begint met de openingsceremonie op 12 september om 13.00 uur. Daarna is er iedere dag dat de WEG duurt een hoogtepuntenshow te zien. Klik hier voor het actuele uitzendschema.

Road to WEG
De nieuwe serie 'Road to WEG' blikt vooruit op de WEG 2018. De serie bevat interviews met de grootste namen in de paardensport, beelden van eerdere Wereldruiterspelen en van het testevenement op Tryon International Equestrian Center.

Aflevering 1 – te zien op H&C TV, ook online
Aflevering één richt zich op de springsport en bevat interviews met Jeroen Dubbeldam, Rodrigo Pessoa, Beezie Madden en McLain Ward. Ook wordt er een bezoekje gebracht aan de stal van menlegende IJsbrand Chardon, die maar liefst twaalf WEG-medailles heeft gewonnen. 

Aflevering 2 – te zien op H&C TV, ook online
In de tweede aflevering worden eventing, reining en endurance nader uitgelicht. De uitzending begint met een bezoek aan Sandra Auffarth en William Fox-Pitt, die al meerdere WEG-medailles hebben behaald. Daarnaast worden er exclusieve beelden getoond van het Italiaanse reiningteam in Toscane met Gennaro Lendi en Marco Manzi.

Aflevering 3 – 7 september om 20.30 uur
Aflevering drie gaat over dressuur, para-dressuur en voltige. Zo komen ruiters als Isabell Werth, Cathrine Dufour, Charlotte Dujardin, Carl Hester en Patrik Kittel aan bod. Ingmar de Vos haalt zijn voltige herinneringen tijdens de Wereldruiterspelen op en er worden beelden getoond van para-ruiters in actie tijdens het oefenevenement.

Aflevering 4 – 5 oktober om 20.30 uur
De laatste aflevering van 'Road to WEG' wordt na afloop van de Wereldruiterspelen getoond. Een samenvatting van alle hoogtepunten en herinneringen van dit grootse hippische evenement.

Mis niks van de FEI Wereldruiterspelen en volg alles via Horse & Country TV of de livestream op www.feitv.org!

Ledenvoordeel app H&C TV
Kun je Horse & Country TV niet ontvangen op je televisie of wil je de programma’s ook op je tablet of smartphone kunnen kijken? Dat kan met de speciale app! Een abonnement op de app van H&C TV kost normaal gesproken €6,99 per maand, maar speciaal voor KNHS-leden is het nu €5,99 per maand.

Kijk op horseandcountrytv.nl/knhs voor meer informatie over deze actie. 

Foto's: Arnd.nl

Categorie: H&C TV, WEG Tryon

Ander Nieuws

  • Waarschijnlijk geen Wereldruiterspelen in 2022
    Waarschijnlijk geen Wereldruiterspelen in 2022
  • Introductiebijeenkomst KNHS Talentenplan: ‘Debutanten in Tryon’
    Introductiebijeenkomst KNHS Talentenplan: ‘Debutanten in Tryon’
  • Tryon 2018: WK met meerdere gezichten
    Tryon 2018: WK met meerdere gezichten