­ Witte Van Moort medesponsor KNHS-deelname Wereldruiterspelen Tryon - KNHS

Witte Van Moort medesponsor KNHS-deelname Wereldruiterspelen Tryon

Geplaatst op 12 september 2018

ERMELO  (KNHS) – Witte Van Moort, topproducent van hoogwaardig plaatwerk, is medesponsor van de KNHS-deelname aan de Wereldruiterspelen die dinsdag 11 september van start zijn gegaan in Tryon, Amerika. Witte Van Moort is al titelsponsor van de KNHS Para Dressuur Trophy en de KNHS Para Men Trophy en breidt hiermee de sponsoring van de KNHS uit.

Technisch directeur Maarten van der Heijden is zeer verheugd met de extra ondersteuning van Witte Van Moort. “Deelname aan de Wereldruiterspelen is één van de hoogtepunten van de paardensport en vindt slechts eens in de vier jaar plaats. Daar wordt gestreden om wereldtitels op het allerhoogste niveau en daar werken we met een heel team van ruiters, trainers, eigenaren, coaches en begeleiders vier jaar lang naartoe. Deelname met teams uit alle disciplines is kostbaar. Zeker als de spelen plaatsvinden op een ander continent. We zijn dan ook erg dankbaar voor de financiële steun van Witte van Moort.”

Wido van Moort, directeur van Witte Van Moort: “Nederland is één van de beste paardensportlanden ter wereld. In 2014 won Nederland maar liefst 18 medailles tijdens de World Equestrian Games in Frankrijk. In Tryon verdedigen we daarvan zes wereldtitels, waaronder natuurlijk het goud van het Nederlandse springteam. We vinden het fantastisch dat we als Witte Van Moort een bijdrage kunnen leveren aan de Nederlandse deelname van dit prachtige evenement.”

Witte Van Moort
Begonnen in de jaren ’50 in een kleine Twentse schuur, heeft Witte Van Moort zich ontwikkeld tot internationale topproducent van hoogwaardig plaatwerk. Witte van Moort biedt een breed scala aan hoogwaardige plaatbewerkingen in voornamelijk middelgrote productieseries. Innovatieve dieptrektechnieken, het lasersnijden en lassen van onder andere diepgetrokken producten, poedercoaten en de eindmontage, alles is in eigen huis mogelijk. Meer weten? Neem eens een kijkje op www.wvm.nl.

TeamNL
Naast de bijdrage van Witte Van Moort wordt de KNHS ondersteund door TeamNL. TeamNL en de aangesloten partners, Nederlandse Loterij, Rabobank, Heineken, KPN en de Persgroep, zijn hoofdsponsor van de KNHS en het Nederlandse Paardensport Team dat deelneemt in Tryon (www.teamnl.org). De kleding van het Nederlandse Team wordt verzorgd door Pikeur en Horka. Pavo is, als official partner van de KNHS, één van de leveranciers van het paardenvoer.

 

Ander Nieuws

  • Promotie tot Level 4 (5*) jurylid voor Ineke Jansen
    Promotie tot Level 4 (5*) jurylid voor Ineke Jansen
  • Kom je werken bij de KNHS?
    Kom je werken bij de KNHS?
  • Kaartverkoop The Dutch Masters start vandaag
    Kaartverkoop The Dutch Masters start vandaag