­ Zilveren en bronzen KNHS-speld uitgereikt - KNHS

Zilveren en bronzen KNHS-speld uitgereikt

Geplaatst op 28 november 2018

De KNHS waardeert de inzet van alle bestuurders, officials, instructeurs en overige vrijwilligers. Wanneer deze leden zich op een bijzondere bestuurlijke wijze hebben ingezet voor de paarden- en ponysport op kring- en/of lokaal niveau gedurende minimaal 9 jaar paardensport, kunnen zij in aanmerking komen voor een bestuursonderscheiding. Onlangs zijn onderscheidingen uitgedeeld aan twee leden die zich jarenlang hebben ingezet voor de paardensport: Jan Makkinga van PSV de Stuwe in Dedemsvaart en Nel Balla van KNHS regio Noord-Holland.

Bronzen speld voor Jan Makkinga
Op 8 november heeft Jan Makkinga met trots de bronzen KNHS-speld in ontvangst genomen. Jan is oprichter van PSV de Stuwe in Dedemsvaart en was maar liefst 19 jaar lang voorzitter van de vereniging in Overijssel. Naast deze functie was Jan vaak als vrijwilliger bij paardensportevenementen te vinden. Als dank en erkenning voor zijn tomeloze inzet heeft Jan de bronzen speld ontvangen. 

Zilveren speld voor Nel Balla
Nel Balla kreeg op 21 november een zilveren KNHS-speld. Na 9 jaar als secretaris van de regio Noord-Holland is zij aan het einde gekomen van haar zittingstermijn.  Nel was één van de grondleggers van de Randstadcup. Daarnaast heeft zij samen met Elly Ooms de springrubrieken het Landbouwconcours Opmeer weer op de kaart gezet. Als er geen secretariaatswerkzaamheden waren kon je Nel vinden als speaker of schrijfster bij springwedstrijden of naast de wedstrijdring om haar man of dochter aan te moedigen. Nel was zeer vereerd met de ontvangst van deze speld, voor haar jarenlange enthousiaste inzet. Nel blijft actief in de werkgroep springen van de regio Noord-Holland.


Nel Balla ontvangt de zilveren speld

 Kijk voor meer informatie op:

https://www.knhs.nl/over-knhs/knhs-onderscheidingen/gouden-zilveren-en-bronzen-spelden/

Categorie: onderscheiding, Zilveren speld, Bronzen speld

Ander Nieuws

  • Gouden KNHS-speld voor Ben Bontjer
    Gouden KNHS-speld voor Ben Bontjer
  • Gouden KNHS-speld voor Erna Bronsvoort
    Gouden KNHS-speld voor Erna Bronsvoort
  • Riet Denissen-Janssen ontvangt bronzen KNHS-speld
    Riet Denissen-Janssen ontvangt bronzen KNHS-speld