­ 8 oktober: KNHS College Tour Trainen Ruiter en Paard met Karin Retera - KNHS

8 oktober: KNHS College Tour Trainen Ruiter en Paard met Karin Retera

Geplaatst op 20 augustus 2019 in Dressuur & Para

Op dinsdag 8 oktober staat de KNHS College Tour in het teken van dressuur. Karin Retera, trainer, Coach 5 én Grand Prix jurylid neemt je deze avond mee in de training van ruiter en paard van Z t/m Prix St. George niveau. Deze KNHS College Tour is waanzinnig interessant voor zowel ruiters als instructeurs die meer willen leren over dressuur op hoog niveau. Instructeurs verdienen bovendien 50 theoriepunten op de basiskwalificatie voor het bijwonen van deze avond.

Karin vindt het fijn om haar kennis te delen en helpt andere trainers en coaches graag om zich verder te ontwikkelen in hun vak. Tijdens deze avond vertelt Karin je meer over de biomechanica van het paard. Op welke manier gebruikt een paard zijn lichaam en waarom kan hij bepaalde oefeningen (nog) niet uitvoeren?

Tijdens deze KNHS College Tour is er volop de gelegenheid tot het stellen van vragen aan Karin Retera. Houd je van dressuur en wil je nog meer leren op het allerhoogste niveau? Zorg dan dat je deze avond niet mist!

Locatie: Nationaal Hippisch Centrum Ermelo (Amaliahal)
Tijd: 19:00 - 22:00 uur
Prijs voor leden: €30,-
Prijs voor niet-leden: €40,- (Voor €25,- ben je een heel jaar lid van de KNHS en kun je profiteren van heel veel voordeel. Klik hier voor meer informatie)
Theoriepunten voor licentiehouders: 50 theoriepunten op de basiskwalificatie

Inschrijven via Mijn KNHS   

Meer over de KNHS College Tour
Als je paardrijdt, dan ben je nooit uitgeleerd. Je kunt altijd beter leren rijden, maar je kunt je zelf ook op andere vlakken ontwikkelen. Bijvoorbeeld via de 'KNHS College Tour' (Voorheen Hippische Leergang).  Een KNHS College Tour is een cursus van één of meerdere dagen waarin je meer leert over een specifiek onderwerp. Voor sommige colleges kan je als instructeur of official zelfs licentiepunten verdienen. Inschrijven voor een KNHS College Tour verloopt via Mijn KNHS. Let op dat je je op tijd aanmeldt want vol=vol. Kijk voor alle geplande KNHS College Tours op www.knhs.nl/knhscollegetour

Ander Nieuws

  • Hoogendoorn, Hollands, Verweijen en Van Westing winnen KNHS-Anemone Horse Trucks Cup Exloo
    Hoogendoorn, Hollands, Verweijen en Van Westing winnen KNHS-Anemone Horse Trucks Cup Exloo
  • Sanne Voets, Demi Haerkens en Maud de Reu winnen KNHS Para Dressuur Trophy Schijndel
    Sanne Voets, Demi Haerkens en Maud de Reu winnen KNHS Para Dressuur Trophy Schijndel
  • Para-dressuur opgenomen in het programma van de Paralympische Spelen Los Angeles 2028
    Para-dressuur opgenomen in het programma van de Paralympische Spelen Los Angeles 2028