­ Datum en locatie finale KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy bekend - KNHS

Datum en locatie finale KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy bekend

Geplaatst op 28 januari 2019 in Dressuur & Para

De kalender voor de selectie en kwalificatie wedstrijden van de KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy waren al langer bekend. Nu is ook de datum voor de finale definitief. Deze zal op donderdag 20 juni in Delft bij Manege De Prinsenstad worden verreden.

De KNHS - Witte Van Moort Para Dressuur Trophy bestaat uit twee cyclussen van elk twee selectiewedstrijden met een kwalificatiewedstrijd en wordt afgesloten met een finale.
In de finale mogen de beste zes combinaties van start. Voor het klassement tellen de beste 2 selectieproeven per cyclus en de kwalificatiewedstrijden mee.

De eerste cyclus is inmiddels afgerond met de kwalificatiewedstrijd die tijdens Jumping Amsterdam is verreden. In de tussenstand gaat Sanne Voets met Demantur RS2 N.O.P. aan de leiding.
De tweede cyclus start zaterdag 16 februari 2019 in Beuningen. 8 maart volgt daarna de tweede selectiewedstrijd in Berkel-Enschot en de afsluitende kwalificatiewedstrijd wordt vrijdag 15 maart tijdens Indoor Brabant / The Dutch Masters verreden.

Lees hier meer over de KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy

Foto Digishots

Ander Nieuws

  • Dressuurruiters TeamNL tweede in Landenwedstrijd Aken
    Dressuurruiters TeamNL tweede in Landenwedstrijd Aken
  • Dinja van Liere wint Grand Prix in Aken met recordscore
    Dinja van Liere wint Grand Prix in Aken met recordscore
  • “Mijn ambities liggen nog wel in de sport”
    “Mijn ambities liggen nog wel in de sport”