­ De KNHS geeft jeugdleden een stem! - KNHS

De KNHS geeft jeugdleden een stem!

Geplaatst op 07 maart 2019

Ben jij tussen de 16 en 25 jaar? Heb jij ideeën die de paardensport nog leuker maken? Of wil jij inspraak hebben op de paardensport? Dan zoeken wij jou!

De jongeren aan zet!
Dit betekent dat jij als KNHS-jeugdlid een stem kan krijgen over de paardensport.

Ga aan de slag in een nieuw op te richten jeugdforum, regionaal bestuur of een klankbordgroep en laat je stem horen. Ook zijn we op zoek naar een jeugdlid voor het KNHS-bestuur, een buitenkans! Ontdek samen met andere paardensportliefhebbers hoe uitdagend het is om de paardensport aan te sturen en te organiseren. Help jij ons om de paardensport te verjongen?

Meld je aan!
Wil jij deze kans niet missen? Meld je dan aan voor de kick-off bijeenkomst van de KNHS "Geef de jeugd een stem!“ tijdens Indoor Brabant- The Dutch Masters op zaterdag 16 maart 2019. Ontmoet andere jeugdleden en laat je inspireren door de toekomstplannen van de KNHS en interessante gastsprekers. Ben je enthousiast geworden en wil jij meepraten over de paardensport? Dan kan jij je aanmelden voor het opleidingstraject.

Na de bijeenkomst is er de mogelijkheid om sfeer te proeven bij het evenement Indoor Brabant- The Dutch Masters 2019. Voor slechts €10,- (normaal €15,-) kan je via de KNHS een toegangskaart verkrijgen voor de Peelhal, hiervoor geldt een ander programma als in de Brabanthal.

Kun je niet aanwezig zijn bij de kick-off op 16 maart 2019 en lijkt het jou wel interessant om in aanmerking te komen voor dit traject? Niet getreurd. Stuur dan jouw contactgegevens en KNHS-relatienummer naar youngleadersprogram@knhs.nl.

Praktische informatie
Locatie: Congrescentrum 1931 (Oude Engelenseweg 1, 5222 AA ’s-Hertogenbosch)
Tijd: 12.30-15.30 u

Aanmelden voor de kick-off bijeenkomst kan via Mijn KNHS.


Klik hier om je in te schrijven


Let op!

 • Deelname aan de kick-off bijeenkomst is gratis.
 • We zijn opzoek naar KNHS-jeugdleden tussen de 16 en 25 jaar.
 • Het is belangrijk dat je na het aanmelden de winkelwagen van Mijn KNHS goed bevestigd. Alleen dan ontvang je een bevestiging van je aanmelding.
 • Inschrijven kan t/m 11 maart 2019. Je ontvangt na de uiterlijke inschrijfdatum een officiële uitnodiging met aanvullende informatie.

Categorie: Jeugd

Ander Nieuws

 • Pilot Jeugdrubrieken Eventing komend weekend van start
  Pilot Jeugdrubrieken Eventing komend weekend van start
 • KNHS Young Leaders in gesprek met Iris Boelhouwer
  KNHS Young Leaders in gesprek met Iris Boelhouwer
 • Young Leaders over leiderschap, imago en opinie tijdens CHIO *video*
  Young Leaders over leiderschap, imago en opinie tijdens CHIO *video*