­ Doe mee en win een clubtribune tijdens het EK Rotterdam! - KNHS

Doe mee en win een clubtribune tijdens het EK Rotterdam!

Geplaatst op 01 juli 2019

Het aftellen is begonnen! Komende zomer komen er maar liefst drie hippische Europese Kampioenschappen naar Rotterdam: Springen, Dressuur en Para-dressuur. En wat moeten onze TeamNL topsporters zonder top-supporters? Dag in dag uit en door weer en wind zijn jullie te vinden op de manege of vereniging om ruiters kennis te laten maken met die magische verbinding met het paard, om ze te motiveren en inspireren om steeds een beetje beter te worden en om ze al het moois wat de paardensport te bieden heeft te laten zien. Hoogste tijd om jullie in het zonnetje te zetten!

Met de club naar het EK Rotterdam!
Laat ons weten waarom jouw manege of vereniging de Raboclubtribune verdient tijdens het EK Rotterdam. Waar zit jullie kracht en welke prestaties hebben jullie als club voor elkaar gekregen?
Wie weet zitten jullie op vrijdag 23 augustus tijdens het EK Rotterdam met de hele club* op de Raboclubtribune om onze TeamNL ruiters aan te moedigen!
 
Deze actie loopt tot en met 7 augustus a.s en de winnaar ontvangt op vrijdag 9 augustus persoonlijk bericht. Op vrijdag 23 augustus worden jullie opgehaald door de TeamNL fanbus en naar het EK in Rotterdam gebracht en na een leuke dag vol paardensport worden jullie natuurlijk ook weer thuisgebracht!

Schrijf je hier in!

Categorie: Rabo Clubtribune

Ander Nieuws

  • NK Dressuur: Marlies van Baalen wint eerste seniorentitel
    NK Dressuur: Marlies van Baalen wint eerste seniorentitel
  • NK Dressuur: Marten Luiten op herhaling bij de U25
    NK Dressuur: Marten Luiten op herhaling bij de U25
  • Feestelijke KNHS Jaarhuldiging en afscheid van hoofdsponsor Rabobank
    Feestelijke KNHS Jaarhuldiging en afscheid van hoofdsponsor Rabobank