­ Dressuur op het hoogste niveau tijdens KNHS College Tour Trainen Ruiter en Paard met Karin Retera - KNHS

Dressuur op het hoogste niveau tijdens KNHS College Tour Trainen Ruiter en Paard met Karin Retera

Geplaatst op 19 september 2019

Op dinsdag 8 oktober wordt de KNHS College Tour Trainen Ruiter en Paard met Karin Retera gehouden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Karin Retera is trainer, Coach 5 én Grand Prix jurylid en neemt je deze avond mee in de training van ruiter en paard van Z t/m Prix St. George niveau. Deze KNHS College Tour is waanzinnig interessant voor zowel ruiters als instructeurs die meer willen leren over dressuur op hoog niveau. Instructeurs met licentie die deze College Tour bezoeken behalen 50 theoriepunten basiskwalificatie. Schrijf je gauw in want vol=vol!

Karin wil graag haar kennis delen met dressuurruiters en helpt trainers en coaches graag om zich verder te ontwikkelen in hun vak. Tijdens deze avond vertelt Karin je meer over de biomechanica van het paard. Op welke manier gebruikt een paard zijn lichaam en waarom kan hij bepaalde oefeningen (nog) niet uitvoeren?

Tijdens deze KNHS College Tour is er volop de gelegenheid tot het stellen van vragen aan Karin Retera. Houd je van dressuur en wil je hierover nog meer leren op het allerhoogste niveau? Zorg dan dat je deze avond niet mist!

Locatie: Nationaal Hippisch Centrum Ermelo (Amaliahal)
Tijd: 19:00 - 22:00 uur
Prijs voor leden: €30,-
Prijs voor niet-leden: €40,- (Voor €25,- ben je een heel jaar lid van de KNHS en kun je profiteren van heel veel voordeel. Klik hier voor meer informatie)
Theoriepunten voor licentiehouders: 50 theoriepunten op de basiskwalificatie

Inschrijven via Mijn KNHS


Verhinderd op 8 oktober of wil je niets missen op dressuurgebied?

Op donderdag 3 oktober komt Suzanne Heemskerk naar Ermelo voor de KNHS College Tour Ruitervoorkeuren. Herken je bij jezelf of je leerlingen dat je vaak tegen dezelfde problemen aan blijft lopen in de training en het alleen lukt als je eraan blijft denken? Blijft het trainingsresultaat achter ondanks dat je keihard je best doet? Dan is deze KNHS College Tour vast iets voor jou! Suzanne Heemskerk gaat deze avond in op de theorie van ruitervoorkeuren, maar natuurlijk komen er ook paarden in de baan om in de praktijk te zien hoe je ruitervoorkeuren kunt beïnvloeden. Ben je instructeur? Dan verdien je 50 theoriepunten op je basiskwalificatie voor het bijwonen van deze avond. Lees hier meer informatie over deze KNHS College Tour.

Meer over de KNHS College Tour
Als je paardrijdt, dan ben je nooit uitgeleerd. Je kunt altijd beter leren rijden, maar je kunt je zelf ook op andere vlakken ontwikkelen. Bijvoorbeeld via de 'KNHS College Tour' (Voorheen Hippische Leergang). Een KNHS College Tour is een cursus van één of meerdere dagen waarin je meer leert over een specifiek onderwerp. Voor sommige colleges kan je als instructeur zelfs licentiepunten verdienen. Inschrijven voor een KNHS College Tour verloopt via Mijn KNHS. Let op dat je je op tijd aanmeldt want vol=vol.

De volgende KNHS College Tours staan gepland:
3 oktober: KNHS College Tour Ruitervoorkeuren met Suzanne Heemskerk
8 oktober: KNHS College Tour Trainen Ruiter en Paard met Karin Retera
29 oktober: KNHS College Tour Mennen met Ad Aarts

Meld je aan voor het Facebook Event van de KNHS College Tours om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws hierover.

Kijk meer informatie en een overzicht van alle KNHS College Tours op www.knhs.nl/knhscollegetour

 

Categorie: KNHS College Tour, Theoriepunten, licentiepunten

Ander Nieuws

  • Online KNHS College Tour 2 november: ‘PPID bij paarden’
    Online KNHS College Tour 2 november: ‘PPID bij paarden’
  • Online KNHS College Tour van 28 september: ‘Hoesten bij paarden’
    Online KNHS College Tour van 28 september: ‘Hoesten bij paarden’
  • Start Instructeursopleidingen dit najaar
    Start Instructeursopleidingen dit najaar