­ EK Rotterdam 2019: Starttijden ruiters TeamNL woensdag 21 augustus - KNHS

EK Rotterdam 2019: Starttijden ruiters TeamNL woensdag 21 augustus

Geplaatst op 20 augustus 2019 in Dressuur & Para , Springen

Voor de springruiters en para-dressuurruiters van TeamNL gaan morgen de wedstrijden op het Europees kampioenschap in Rotterdam echt van start.

Om 14.00 uur gaat het eerste onderdeel van start voor de springruiters dat zowel meetelt voor het individuele als team klassement. Fouten en tijd zijn in deze Tabel C rubriek bepalend voor de uitslag.
Voor Nederland gaat Frank Schuttert met Lyonel D met nummer 4 als eerste van start. Doron Kuipers en Charley hebben nummer 22. Marc Houtzager en Sterrehof’s Calimero nummer 37 en Maikel van der Vleuten en Dana Blue zijn de laatsten voor Nederland als nummer 55.
Donderdag volgt om 10.00 uur de eerste omloop van het tweede onderdeel van de landenwedstrijd, vrijdag is het vanaf 15.00 uur tijd voor de ontknoping van de landenwedstrijd. Deze beide rondes tellen ook mee voor het individuele klassement. Zondag volgt vanaf 13.00 uur de individuele finale.

Para-dressuur
Voor de para-dressuurruiters komen morgen Nicole den Dulk en Rixt van der Horst aan de start. Nicole start in Grade II. De rubriek gaat om 9.00 uur van start, Nicole rijdt als 5e om 9.32 uur. Rixt gaat om 15.00 uur als eerste van start in Grade III. In beide Grades worden morgen de individuele proeven verreden waarin ook medailles te verdienen zijn.
Sanne Voets en Dematur RS2 N.O.P. (Grade IV) en Frank Hosmar met Alphaville N.O.P. (Grade V) rijden donderdag hun individuele proef. Sanne start als nummer 12 om 10.59 uur. Frank Hosmar als nummer 6 om 13.45 uur. Vrijdag en zaterdag volgt de landenwedstrijd voor de para-dressuur. Zondag de Kür.

Kijk hier voor alle startlijsten en uitslagen

Foto Hippofoto

Ander Nieuws

  • Liveblog KNHS Indoorkampioenschappen 2023 - Week 4, dag 2
    Liveblog KNHS Indoorkampioenschappen 2023 - Week 4, dag 2
  • Inschrijving WK Jonge Dressuurpaarden geopend
    Inschrijving WK Jonge Dressuurpaarden geopend
  • Harrie Smolders tweede in vijfsterren Grand Prix Hermes Parijs
    Harrie Smolders tweede in vijfsterren Grand Prix Hermes Parijs