­ Felix Hippisch beloond met Yuki-award voor vooruitstrevendheid - KNHS

Felix Hippisch beloond met Yuki-award voor vooruitstrevendheid

Geplaatst op 25 juni 2019 in Dressuur & Para

Het is zeer gewaardeerde en trouwe KNHS-sponsor Felix Hippisch gelukt om de Yuki Award in de wacht te slepen. In Rotterdam werd het financiële, administratieve, fiscale en juridische adviesbureau uit IJsselmuiden tijdens het Yuki-gala beloond voor de vooruitstrevende aanpak en de bewuste keuze voor specialisatie in de hippische branche. De jury oordeelde dat Felix er het best in slaagt om zijn betrokken, creatieve en vernieuwende aanpak naar klanten uit te stralen en waar te maken.

“Ik was er sprakeloos van”, blikt directeur Jos Felix terug op de memorabele avond. “Yuki ontwikkelt slimme software dat online boekhouden en actueel financieel inzicht mogelijk maakt. Daarmee heeft het in rap tempo Nederland veroverd. Gisteravond zorgden al die partners voor een bomvolle zaal. Om tussen al die professionals er met deze award vandoor te mogen gaan, is prachtig.”

Betrokken bij klanten
Wat Jos betreft, is de award een prijs voor zijn hele team. “Een club mensen die een enorme betrokkenheid toont bij onze klanten. Vanuit passie, vertrouwen en met plezier. En omdat ze dat uitstralen, krijgen we ook enthousiaste reacties van mensen. Volgens mij lukt dat alleen als je gelukkig bent in je werk. Daarom is het ook zo belangrijk voor me dat mijn personeel tevreden is.”

Creatieve aanpak
Ook de jury van Yuki beaamde dat. “Felix hanteert een erg actieve betrokken, creatieve en vernieuwende aanpak. En die benadering geven ze naar buiten toe ook echt een gezicht. Ze stralen de happiness factor en de kwaliteit die ze leveren uit in al hun communicatie. Zo winnen en binden ze klanten voor en aan zich.”

Ander Nieuws

  • Thamar Zweistra zesde in wereldbekerwedstrijd Madrid
    Thamar Zweistra zesde in wereldbekerwedstrijd Madrid
  • Verslag dressuurforum 15 november 2021
    Verslag dressuurforum 15 november 2021
  • Deelnemers internationale wedstrijden 22 t/m 28 november 2021
    Deelnemers internationale wedstrijden 22 t/m 28 november 2021