­ Halve finalisten KNHS-FNRS Springcompetitie 2019/2020 bekend - KNHS

Halve finalisten KNHS-FNRS Springcompetitie 2019/2020 bekend

Geplaatst op 17 december 2019 in Springen

De vierde en laatste regioselectie van de KNHS-FNRS Springcompetitie vond afgelopen weekend plaats bij FNRS-manege HC De Delft in Assendelft. Alle deelnemers voor de halve finale in februari zijn nu bekend.

De drie rubrieken S40, S60 en S80 waren weer goed gevuld wat zorgde voor een spannende strijd. De deelnemers van verschillende maneges lieten mooie ritten zien die door de aanwezige juryleden werden beloond met goede punten. De twaalf hoogstgeplaatste deelnemers per categorie hebben een startbewijs te pakken voor de landelijke halve finale op 9 februari bij Stal Groenendaal in Bunschoten.

De hoogste score van de dag werd behaald door Rosalina Granelli van Manege Beukers in de rubriek S40. Zij reed het paard Huppeldepup van 't Beukenlaatje naar een score van 78,3 en pakte daarmee de overwinning. In de rubriek S60 was Manege de Steenen Kamer goed vertegenwoordigd en ruiters van deze manege bezetten alle plaatsten in de top drie met Vera Timmerman bovenaan met 74,8 punten. De rubriek S80 werd gewonnen door Sharita Lowes van HC de Delft die het paard Dolce Vita naar een totaal aantal punten van 73,4 reed.

De halve finale is op 9 februari op Stal Groenendaal in Bunschoten. Kijk hier welke deelnemers zich daarvoor hebben gekwalificeerd. De allesbeslissende finale zal plaatsvinden op 22 maart op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Kijk voor meer informatie over de KNHS FNRS Springcompetitie op www.knhs.nl/springcompetitie. 

Ander Nieuws

  • Deelnemers internationale wedstrijden 20 t/m 26 september 2021
    Deelnemers internationale wedstrijden 20 t/m 26 september 2021
  • Bart van der Maat overklast Hees in Grote Prijs van de Peelbergen
    Bart van der Maat overklast Hees in Grote Prijs van de Peelbergen
  • Springruiters TeamNL vijfde in Landenwedstrijd Aken
    Springruiters TeamNL vijfde in Landenwedstrijd Aken