­ Hippische Leergang: 4-daagse cursus Massagetechnieken Paard met Judith van Aarle - KNHS

Hippische Leergang: 4-daagse cursus Massagetechnieken Paard met Judith van Aarle

Geplaatst op 26 februari 2019

Kennis over het bewegingsapparaat van het paard is belangrijk voor iedereen die actief is in de paardensport. Met deze kennis kan een paard optimaal getraind worden en kunnen blessures worden voorkomen. Wil jij graag de (spier) conditie van je paard optimaal in balans houden of brengen, volg dan de 4-daagse cursus Massagetechnieken Paard met Judith van Aarle. Zo kan je een belangrijke bijdrage leveren aan het welbevinden van jouw paard.

Judith van Aarle leert je meer over blessurepreventie door palpatie en massage tijdens de Hippische Leergang Massagetechnieken. De doelstelling van deze 4-daagse cursus is het kennismaken met belangrijke anatomische structuren van het bewegingsapparaat van het paard. Daarnaast leer je palperen en het herkennen van indicaties en contra-indicaties voor massagetechnieken. Je leert het verantwoord toepassen van drie massagetechnieken volgens de klassieke massage.

De data waarop de cursus wordt gegeven zijn:
6 juni 2019
20 juni 2019
11 juli 2019
18 juli 2019

Tijd: 19:00 tot 22:00 uur
Locatie: KNHS-centrum in Ermelo
Kosten: €250,-
Licentiepunten: 135 theoriepunten bijgeschreven op de basiskwalificatie Instructie (voor alle HI licentiehouders)

Klik hier om je aan te melden via Mijn KNHS


Deze Hippische Leergang is speciaal voor KNHS-leden. Ben je nog geen lid? Klik dan hier om je aan te melden als lid en profiteer direct van heel veel ledenvoordeel

Hippische Leergangen
Er staan de komende periode nog meer interessante Hippische Leergangen gepland waarin je meer kunt leren over paarden. Voor sommige leergangen kun je licentiepunten verdienen. Een overzicht van de geplande Hippische leergangen kun je vinden op www.knhs.nl/hippischeleergang en in deze agenda op de website. Je kunt je inschrijven via de Evenementenkalender op Mijn KNHS. Er komen binnenkort nog meer leergangen bij. Houd hiervoor de KNHS-website en Facebookpagina in de gaten. 

Categorie: Hippische Leergang

Ander Nieuws

  • Beroepsgroep Hippische Instructeurs op stoom
    Beroepsgroep Hippische Instructeurs op stoom
  • Opleiding Aspirant Manege Instructeur biedt veel mogelijkheden voor bedrijven
    Opleiding Aspirant Manege Instructeur biedt veel mogelijkheden voor bedrijven
  • KNHS Instructeursopleiding: planning en opbouw in training van het paard
    KNHS Instructeursopleiding: planning en opbouw in training van het paard