­ Hosmar en Den Dulk winnen kür in Doha - KNHS

Hosmar en Den Dulk winnen kür in Doha

Geplaatst op 09 maart 2019 in Dressuur & Para

In Doha (Qatar) heeft een Nederlandse afvaardiging deelgenomen aan de internationale paradressuurwedstrijd. De ruiters van TeamNL boekte diverse mooie overwinning en het team werd tweede in de landenwedstrijd.

Frank Hosmar met Guetta en Nicole den Dulk met Wallace N.O.P. wonnen hun grades in de afsluitende kür. Beide ruiters wisten in de eerste proeven van het concours nog niet te winnen, maar waren blij met de mooie afsluiting.
Nicole den Dulk vertelt: “Zo moet het dus. Met lef rijden en dan lukt het ook. Wally was top en luisterde super. Ik ben blij dat we het Doha avontuur positief hebben afgesloten. Ik ben heel trots op mijn groom Maiken die voor het eerst mee was en veel dank aan mijn trainers Shirley en Inge die me van afstand ondersteunden. Met dit goede gevoel gaan we verder het seizoen in.”
Annemarieke Roling-Nobel wist in de eerste proef in Doha met Doo Schufro de winst te pakken, maar moest in de kür genoegen nemen, met een mooie derde plaats.

Het team dat als tweede eindigde in de landenwedstrijd achter België bestond uit Frank Hosmar (Haarle) met Guetta, Nicole den Dulk (Elin) – Wallace N.O.P., Lotte Krijnsen (Enschede) – Zarienta en Demi Haerkens (Helmond) met Dude.

Op de foto bovenaan deze pagina Frank Hosmar en Nicole den Dulk met hun paarden Guetta en Wallace N.O.P. samen met grooms Lianne van der Horst en Maiken Kiggen.

Nicole den Dulk in actie met Wallace N.O.P.

Kijk hier voor alle uitslagen

 

 

Ander Nieuws

  • NK Dressuur: Marlies van Baalen wint eerste seniorentitel
    NK Dressuur: Marlies van Baalen wint eerste seniorentitel
  • NK Dressuur: Marten Luiten op herhaling bij de U25
    NK Dressuur: Marten Luiten op herhaling bij de U25
  • NK Dressuur: goud voor Robin Heiden bij de Young Riders
    NK Dressuur: goud voor Robin Heiden bij de Young Riders