­ IK Ermelo 2019: Startlijsten Subtop online - KNHS

IK Ermelo 2019: Startlijsten Subtop online

Geplaatst op 21 februari 2019 in Dressuur & Para

Zaterdag 2 maart worden de eerste KNHS Indoorkampioenschappen van 2019 verreden. In deze maand vol kampioenschappen trappen de Subtop dressuurruiters af.

Om 9.00 uur betreden de eerste combinaties de ring. In de Amaliahal gaat het van start met de eerste proef voor de Lichte Tour combinaties. In de Willem Alexanderhal gaat gelijktijdig de eerste proef voor de ZZ-zwaar combinaties van start. Voor deze beide categorieën hebben de combinaties zich moeten kwalificeren voor dit kampioenschap en zij rijden twee proeven. De best acht combinaties uit de klassieke proef die in de ochtenduren verreden wordt, rijden in de middag hun kür waarna de nieuwe KNHS kampioenen bekend zijn.

Kadervorming
Gedurende de dag komen ook de Children, Junioren, Young Riders, U25 en Grand Prix combinaties in actie. Voor de Children geldt de wedstrijd door de geringe deelname uitsluitend als kadervormend en niet als KNHS kampioenschap. Ook voor alle andere categorieën telt het KNHS kampioenschap als kadervorming, daarom rijden de combinaties een klassieke proef en geen kür.

Grand Prix
De Grand Prix zal de afsluiting vormen van de dag, iets voor zeven uur wordt de eerste combinatie in de ring verwacht. Op de startlijst staan onder meer Hans Peter Minderhoud met Zanardi (foto), Emmelie Scholtens met Desperado, Adelinde Cornelissen met Zephyr en KNHS Talententeamlid Maxime van der Vlist.

De toegang is tijdens alle KNHS Indoorkampioenschappen gratis.

Kijk hier voor meer informatie over de KNHS Indoorkampioenschappen

Kijk hier voor de startlijsten van 2 maart

Foto Hans Peter Minderhoud en Zanardi door DigiShots.

Categorie: Nationaal Hippisch Centrum, KNHS Kampioenschap, #IKERMELO2019, Subtop

Ander Nieuws

  • Deelnemers internationale wedstrijden 18 t/m 24 januari 2021
    Deelnemers internationale wedstrijden 18 t/m 24 januari 2021
  • Sportprogramma van The Dutch Masters gaat door in 2021
    Sportprogramma van The Dutch Masters gaat door in 2021
  • TeamNL Podcast: Edward Gal en het paard dat verkocht werd: Totilas
    TeamNL Podcast: Edward Gal en het paard dat verkocht werd: Totilas